Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cazuri grave de coronavirus in Marea Britanie. Ce masuri au luat autoritatile

Playtech Playtech,
Cazuri grave de coronavirus in Marea Britanie. Ce masuri au luat autoritatile

Coronavirusul mortal a aparut pentru prima data in orasul chinez Wuhan in decembrie 2019 si s-a extins de atunci in alte parti ale lumii, inclusiv Europa, Australasia si Asia. Tulpina asemanatoare gripei se transmite prin tuse si stranut si a ucis 565 de persoane si cu cel putin 28. 000 de persoane infectate in 26 de . continuă pe Playtech

MAREA BRITANIE Un autoturism a parcurs 420 de km fara sofer

O masina Nissan a finalizat o calatorie de 420 de kilometri in mod autonom in Marea Britanie, reprezentand cea mai lunga si complexa ruta de acest fel din tara. Producatorii auto urmaresc tot mai mult dezvoltarea tehnologiilor care vor revolutiona calatoriile cu automobilele, potrivit Reuters.

DUPA MAREA BRITANIE Romania - a doua cea mai mare piata pentru Revolut

Revolut a depasit pragul de 1 milion de utilizatori in tara noastra, dupa o crestere de 400% in a doua jumatate a anului 2019 Revolut a depasit pragul de 1 milion de utilizatori in tara noastra, dupa o crestere de 400% in a doua jumatate a anului 2019, conform unui comunicat de presa. Acesta arata ca Romania devine a doua cea mai mare piata pentru Revolut, dupa Marea Britanie, ocupand pozitia secunda si in topul pietelor cu cea mai rapida crestere si fiind urmata de Franta, Polonia si Irlanda.

Doi romani din Marea Britanie au violat o femeie pe o alee din apropierea restaurantului in care lucrau

Constantin Ionescu si Nicolae Dragoi, doi romani din Marea Britanie angajati ai restaurantului Cote din Londra, au violat o femeie in varsta de 40 de ani pe o alee din apropierea restaurantului in care lucrau.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )