Libnet.ro
UNICEF

00:08

CBRE: 2013, cel mai bun an din criza pentru inchirierile de birouri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CBRE: 2013, cel mai bun an din criza pentru inchirierile de birouri

Suprafata totala de birouri tranzactionata in Capitala este estimata sa ajunga la 240. 000 metri patrati pana la finalul acestui an, cel mai inalt nivel din ultimii cinci ani, potrivit raportului CBRE despre piata spatiilor de birouri in. continuă pe Wall-Street Ro

Cel mai bun hairstylist din Romania. Concurs pentru profesionisti, jurizat de profesionisti!

Concursul Cel Mai bun Hairstylist din Romania isi doreste sa dea o sansa stilistilor aflati la inceput de drum, dar si celor consacrati de a-si demonstra abilitatile profesionale. Concursul este unul echili.

Cel mai bun pugilist roman amenintat: Vreau sa-i tabacesc fundul lui Bute

Din cauza unei accidentari la mana stanga si a operatiei care a urmat, Lucian Bute n-a mai putut boxa cu Jean Pascal, pe 25 mai, disputa fiind amanata pentru inceputul anului viitor.

Utile: Cum poti sa slabesti fara exercitii fizice si dieta; Greseli frecvente pe canicula: dusul rece, cel mai bun mijloc de a ne incalzi; Cinci sfaturi practice pentru un somn odihnitor pe timp de canicula; Mit sau realitate. Poti sa bei vin rosu la men

Enervantul efect advers al muncii de birou: ochi uscati, mai ales vara. O zi proasta la birou ne poate afecta mai mult decat dispozitia. Alimente drog: atentie, dau dependenta!Ca alimentele procesate sunt daunatoare sanatatii este un lucru bine stiut. Dar nutritionistii pluseaza.

Apple imbina ce-i mai bun din cele doua tabletele ale sale: ecranul Retina si carcasa lui iPad mini

Apple va lansa urmatoarea generatie a iPad-ului Mini, versiunea de 8 inci a popularei sale tablete, cu un ecran Retina, printre cele mai bune de pe piata in acest moment. Surse asiatice vorbesc deja de faptul ca ecranele au inceput deja sa fie fabricate.

Cel mai mare grup industrial din Turcia este anchetat pentru tranzactii ilegale pe piata energiei

Implicarea politica a grupului industrial Kos, cel mai mare din Turcia, a atras atentia autoritatilor de la Ankara.

Noul buget pe 2013: cheltuieli mai mici din venituri si mai mici

Prima rectificare bugetara din acest an a fost avizata de Guvern, in sedinta de marti, cu un PIB mai mare cu 2,6 miliarde de lei, in urcare la 626,2 miliarde de lei, si un deficit majorat de la 2,1% din PIB la 2,3% din PIB. Astfel, deficitul bugetar pe cash va creste de la 13,3 miliarde la 14,7 miliarde de lei.

Cel mai mare nou nascut din Germania: S-a nascut pe cale naturala si are 6,11 kilograme (FOTO)

Cel mai greu copil din Germania s-a nascut pe cale naturala si cantareste sase kilograme, relateaza The Local. Parintii i-au urat bun venit micutei Jasleen, marti, la spitalul din Leipzig. Cu o.

Cel mai mare bebelus din Germania: S-a nascut pe cale naturala si are 6,11 kilograme (FOTO)

Cel mai greu copil din Germania s-a nascut pe cale naturala si cantareste sase kilograme, relateaza The Local. Parintii i-au urat bun venit micutei Jasleen, marti, la spitalul din Leipzig. Cu o.

Cat de mult costa sa traiesti in saracie. Cel mai scump oras din lume pentru expati se afla in Africa

Pentru a doua oara in trei ani, orasul african Luanda a obtinut titlul de cel mai scump oras din lume pentru expati. in timp ce cea mai mare parte a populatiei traieste intr-o saracie extrema la marginea.

Cat de mult costa sa traiesti in saracie. Cel mai scump oras din lume se afla in Africa

Pentru a doua oara in trei ani, orasul african Luanda a obtinut titlul de cel mai scump oras din lume pentru *expati. in timp ce cea mai mare parte a populatiei traieste intr-o saracie extrema la marginea.

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2157 seconds )