Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apple imbina ce-i mai bun din cele doua tabletele ale sale: ecranul Retina si carcasa lui iPad mini

Adevărul Adevărul,
Apple imbina ce-i mai bun din cele doua tabletele ale sale: ecranul Retina si carcasa lui iPad mini

Apple va lansa urmatoarea generatie a iPad-ului Mini, versiunea de 8 inci a popularei sale tablete, cu un ecran Retina, printre cele mai bune de pe piata in acest moment. Surse asiatice vorbesc deja de faptul ca ecranele au inceput deja sa fie fabricate. continuă pe Adevărul

Cel mai bun hairstylist din Romania. Concurs pentru profesionisti, jurizat de profesionisti!

Concursul Cel Mai bun Hairstylist din Romania isi doreste sa dea o sansa stilistilor aflati la inceput de drum, dar si celor consacrati de a-si demonstra abilitatile profesionale. Concursul este unul echili.

CBRE: 2013, cel mai bun an din criza pentru inchirierile de birouri

Suprafata totala de birouri tranzactionata in Capitala este estimata sa ajunga la 240. 000 metri patrati pana la finalul acestui an, cel mai inalt nivel din ultimii cinci ani, potrivit raportului CBRE despre piata spatiilor de birouri in.

Irak: Luna iulie, cea mai sangeroasa din ultimii ani; peste 1.000 de morti

Bilantul victimelor anuntat de misiunea ONU in Bagdad arata ca luna iulie a acestui an a fost cea mai sangeroasa din ultimii ani in Irak - 1. 057 de persoane au fost ucise, relateaza BBC.

Utile: Cum poti sa slabesti fara exercitii fizice si dieta; Greseli frecvente pe canicula: dusul rece, cel mai bun mijloc de a ne incalzi; Cinci sfaturi practice pentru un somn odihnitor pe timp de canicula; Mit sau realitate. Poti sa bei vin rosu la men

Enervantul efect advers al muncii de birou: ochi uscati, mai ales vara. O zi proasta la birou ne poate afecta mai mult decat dispozitia. Alimente drog: atentie, dau dependenta!Ca alimentele procesate sunt daunatoare sanatatii este un lucru bine stiut. Dar nutritionistii pluseaza.

Cel mai bun pugilist roman amenintat: Vreau sa-i tabacesc fundul lui Bute

Din cauza unei accidentari la mana stanga si a operatiei care a urmat, Lucian Bute n-a mai putut boxa cu Jean Pascal, pe 25 mai, disputa fiind amanata pentru inceputul anului viitor.

Un elicopter s-a prabusit in judetul Mures: Cinci persoane din cele sase aflate la bord au decedat

Un elicopter s-a prabusit, luni seara, in lacul Taureni din judetul Mures. La bordul acestuia se aflau sase persoane, o singura femeie supravietuind accidentului. Mai multe echipaje ISU si SMURD se afla la.

Ministerul Transporturilor desfiinteaza posturile vacante si o parte din cele ocupate

Posturile vacante, precum si o parte din posturile ocupate aferente Ministerului Transporturilor MT) si institutiilor publice aflate in subordine sa urmeaza sa fie desfiintate, potrivit unui proiect de lege publicat pe site-ul institutiei.

Un elicopter s-a prabusit in judetul Mures: Cinci persoane din cele sase aflate la bord au decedat (VIDEO)

Cinci persoane au murit, iar o alta a ajuns la spital, dupa ce un elicopter s-a prabusit in lacul din localitatea Taureni, in judetul Mures. Aparatul de zbor ii apartinea omului de afaceri Sorin Terbea, care a.

ONU: Luna iulie, cea mai sangeroasa din ultimii ani in Irak - circa 1.057 de persoane ucise

Misiunea ONU informeaza ca in iulie au fost ucise aproximativ 1. 057 de persoane in Bagdad, fiind considerata cea mai sangeroasa luna din ultimii ani in Irak, potrivit BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )