Libnet.ro
UNICEF

01:06

ONU: Luna iulie, cea mai sangeroasa din ultimii ani in Irak - circa 1.057 de persoane ucise

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ONU: Luna iulie, cea mai sangeroasa din ultimii ani in Irak - circa 1.057 de persoane ucise

Misiunea ONU informeaza ca in iulie au fost ucise aproximativ 1. 057 de persoane in Bagdad, fiind considerata cea mai sangeroasa luna din ultimii ani in Irak, potrivit BBC. continuă pe Ziarul Bursa

Irak: Luna iulie, cea mai sangeroasa din ultimii ani; peste 1.000 de morti

Bilantul victimelor anuntat de misiunea ONU in Bagdad arata ca luna iulie a acestui an a fost cea mai sangeroasa din ultimii ani in Irak - 1. 057 de persoane au fost ucise, relateaza BBC.

Astazi sunt anuntate 50 de grade Celsius la soare. Este cea mai calduroasa zi din an. Vezi din INFOGRAFIC cum sa te aperi de canicula

Pregatiti umbrelele de soare si sticlele de apa rece! Astazi va fi cea mai calduroasa zi din an, de pana acum. E cod galben de canicula in jumatate de tara si portocaliu in mai multe judete si in.

Aproape 1.000 de persoane au fost ucise in Irak in luna iulie

Aproape 1. 000 de persoane au fost ucise in Irak in luna iulie, acesta fiind cel mai grav bilant al victimelor din ultimii cinci ani, scrie AFP. in total, au fost ucisi 921 de civili, iar 1. 567 au.

Antena 3, lider pe segmentul stiri in luna iulie

Conform Kantar Media, la nivelul inregii zile, Antena 3 s-a clasat si in luna iulie pe primul loc in topul televiziunilor informative din Romania, inregistrand o medie de 7,1% cota de piata, pe targetul 18+.

Exporturile de cafea din Indonezia, in cel mai mare declin din ultimii sase ani

Livrarile externe de cafea din Indonezia, al treilea mare producator de cafea Robusta, vor consemna, probabil, anul acesta, cea mai mare scadere din ultimii sase ani, din cauza vremii ploioase, care duce la putrezirea boabelor, reducand recolta.

Shanghai: Cel putin 10 persoane au murit din cauza celui mare mare val de caldura din ultimii 140 ani

Cel putin 10 persoane au decedat din cauza caldurii in orasul Shanghai, acesta fiind afectat de temperaturi caniculare record, cele mai mari din ultimii 140 de ani, au anuntat autoritatile medicale, citate de.

Piata auto americana, la cea mai mare crestere din 2007, pe fondul vanzarilor GM, Ford si Chrysler

Piata auto americana a inregistrat cea mai mare crestere din 2007, pe fondul vanzarilor tot mai bune inregistrate de General Motors, Ford si Chrysler, potrivit Mediafax. Ford si Chrysler au inregistrat o.

Presedintele BCE, Mario Draghi: Perioada cea mai dificila pentru zona euro pare sa se fi incheiat

Presedintele Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, a declarat, joi, ca perioada cea mai dificila pentru zona euro pare sa se fi incheiat, potrivit Mediafax. Indicatorii privind increderea au aratat noi.

Draghi: Zona euro a depasit cea mai dificila perioada a recesiunii

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat, astazi, ca indicatorii economici recenti arata ca zona euro a depasit cea mai dificila perioada a recesiunii, potrivit Bloomberg.

VIDEO Cum e in uzina Mercedes-Benz Sindelfingen, cea mai mare a Grupului Daimler

Mercedes-Benz ne arata, intr-un clip de sapte minute, principalele etape prin care o foaie de tabla si alte componente ajung sa formeze in final o masina premium totul filmat in uzina Sindelfingen, cea mai mare si mai avansata a marcii premium germane. La Sindelfingen sunt produse modele precum Clasa C Sedan, Clasa E Sedan si Estate), Clasa S, CL, CLS, CLS Shooting Brake, SLS AMG Coupe si Roadster). Uzina Sindelfingen este cea mai mare a Grupului Daimler. Fabrica are o suprafata totala de 2. 149 metri parati mp), avand o amprenta la sol de 1. 000 mp. Aici lucreaza aproape 26. 000 angajati si sunt produse anual aproape 425. 000 automobile. Uzina din Sindelfingen a fost fondata in 1915 si a produs initial avioane si motoare pentru avioane, iar in 1919 a produs primele automobile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )