Libnet.ro
UNICEF

22:15

Piata auto americana, la cea mai mare crestere din 2007, pe fondul vanzarilor GM, Ford si Chrysler

B1 B1,
Piata auto americana, la cea mai mare crestere din 2007, pe fondul vanzarilor GM, Ford si Chrysler

Piata auto americana a inregistrat cea mai mare crestere din 2007, pe fondul vanzarilor tot mai bune inregistrate de General Motors, Ford si Chrysler, potrivit Mediafax. Ford si Chrysler au inregistrat o. continuă pe B1

VIDEO Cum e in uzina Mercedes-Benz Sindelfingen, cea mai mare a Grupului Daimler

Mercedes-Benz ne arata, intr-un clip de sapte minute, principalele etape prin care o foaie de tabla si alte componente ajung sa formeze in final o masina premium totul filmat in uzina Sindelfingen, cea mai mare si mai avansata a marcii premium germane. La Sindelfingen sunt produse modele precum Clasa C Sedan, Clasa E Sedan si Estate), Clasa S, CL, CLS, CLS Shooting Brake, SLS AMG Coupe si Roadster). Uzina Sindelfingen este cea mai mare a Grupului Daimler. Fabrica are o suprafata totala de 2. 149 metri parati mp), avand o amprenta la sol de 1. 000 mp. Aici lucreaza aproape 26. 000 angajati si sunt produse anual aproape 425. 000 automobile. Uzina din Sindelfingen a fost fondata in 1915 si a produs initial avioane si motoare pentru avioane, iar in 1919 a produs primele automobile.

Titularizare 2013 Religie ortodoxa - disciplina cu cea mai mare concurenta la examenul de titularizare in Cluj

Disciplina Religie ortodoxa a inregistrat cea mai mare concurenta la examenul de titularizare in judetul Cluj. 51 de candidati au concurat pe un post didactic de religie. Locul al II-lea in topul celor mai cautate posturi didactice este Istoria, unde au fost 42 candidati pe loc, iar locul al III-lea este Limba si literatura romana, cu 33,33 candidati pe loc, scrie Agerpres. Descarca din articol subiectele si baremele de la Religie ortodoxa - Titularizare 2013.

Sute de locuri bugetate au ramas neocupate la cea mai mare universitate din Ardeal

Peste 4. 000 de locuri bugetate la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj au fost ocupate anul acesta. Totusi, au mai ramas inca 700 de locuri neocupate, care vor fi disponibile pentru absolventi in sesiunea de admitere 9-20 septembrie 2013.

Exporturile de cafea din Indonezia, in cel mai mare declin din ultimii sase ani

Livrarile externe de cafea din Indonezia, al treilea mare producator de cafea Robusta, vor consemna, probabil, anul acesta, cea mai mare scadere din ultimii sase ani, din cauza vremii ploioase, care duce la putrezirea boabelor, reducand recolta.

Bruneta a devenit cea mai cunoscuta femeie din oras. Ce facea in timpul programului, la SERVICIU

Sute de oameni au privit, fara voia lor, o partida incinsa de amor, chiar intr-o cladire de birouri, din centrul orasului Nottingham. Bruneta, care a devenit in scurt timp cea mai dorita femeie din oras, era.

Cine e Tottenham? Echipa care ia banii pentru cel mai mare transfer din fotbal al tuturor timpurilor

Gigi Becali s-a facut din nou de ras, miercuri, punand bete in roate la transferul lui Vlad Chiriches catre Tottenham cu o replica caracteristica: Eu sunt Becali. Cine e Tottenham?. Haideti sa vedem cine este Tottenham, clubul care in aceste zile tine alaturi de Real Madrid capul de afis al fotbalului, fiind la un pas de a face cel mai mare transfer din istorie.

Un milionar care are afaceri in Romania, victima celui mai mare jaf din istoria Frantei

Jaful de bijuterii comis ieri la Cannes este cel mai mare din istoria Frantei, iar pagubitul este un milionar care are afaceri si in Romania. Lev Leviev detine cel mai mare mall din Bucuresti. Anchetatorii au.

Trendelligent: Moldova si Muntenia, regiunile cu cea mai mare apetenta pentru constructii

Investitiile in strazi, sosele si drumuri au avut cel mai mare varf in anul 2008, de 14,33 miliarde lei, cunoscand apoi o usoara scadere si revenind pe crestere din anul 2011, 13,92 miliarde lei, conform unui comunicat al Trendelligent, companie romaneasca specializata in studii de piata B2B.

Nou lider mondial - General Motors a devenit cea mai mare companie auto din lume, in fata Toyota.

General Motors GM) a vandut in trimestrul al doilea mai multe automobile decat rivalul japonez Toyota si a preluat pozitia de cel mai mare producator auto la nivel mondial, informeaza Mediafax. Astfel, GM a comercializat in trimestrul al doilea 2,49 milioane de automobile, urmat de Toyota cu 2,48 milioane unitati si Volkswagen cu 2,39 milioane. GM si Ford Motor Co. au anuntat in ultimele zile rezultate financiare peste asteptarile pietei pentru trimestrul al doilea, in timp ce Toyota a .

Un chinez a mers pe o barna suspendata intre doua baloane. Iata cea mai spectaculoasa acrobatie din lume

Un barbat din China a uimit intreaga lume cu una dintre cele mai spectaculoase acrobatii din lume. Chinezul a mers pe o barna lunga de 18 metri suspendata intre doua baloane cu aer cald, aflate la mare.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )