Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedintele BCE, Mario Draghi: Perioada cea mai dificila pentru zona euro pare sa se fi incheiat

B1 B1,
Presedintele BCE, Mario Draghi: Perioada cea mai dificila pentru zona euro pare sa se fi incheiat

Presedintele Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, a declarat, joi, ca perioada cea mai dificila pentru zona euro pare sa se fi incheiat, potrivit Mediafax. Indicatorii privind increderea au aratat noi. continuă pe B1

Draghi: Zona euro a depasit cea mai dificila perioada a recesiunii

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, a declarat, astazi, ca indicatorii economici recenti arata ca zona euro a depasit cea mai dificila perioada a recesiunii, potrivit Bloomberg.

Draghi: Perioada cea mai dificila pentru zona euro s-a incheiat

Indicatorii economici recenti semnaleaza ca zona euro a depasit cea mai dificila perioada a recesiunii, a declarat, joi, presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, citat de Bloomberg.

ONU: Luna iulie, cea mai sangeroasa din ultimii ani in Irak - circa 1.057 de persoane ucise

Misiunea ONU informeaza ca in iulie au fost ucise aproximativ 1. 057 de persoane in Bagdad, fiind considerata cea mai sangeroasa luna din ultimii ani in Irak, potrivit BBC.

Piata auto americana, la cea mai mare crestere din 2007, pe fondul vanzarilor GM, Ford si Chrysler

Piata auto americana a inregistrat cea mai mare crestere din 2007, pe fondul vanzarilor tot mai bune inregistrate de General Motors, Ford si Chrysler, potrivit Mediafax. Ford si Chrysler au inregistrat o.

Irak: Luna iulie, cea mai sangeroasa din ultimii ani; peste 1.000 de morti

Bilantul victimelor anuntat de misiunea ONU in Bagdad arata ca luna iulie a acestui an a fost cea mai sangeroasa din ultimii ani in Irak - 1. 057 de persoane au fost ucise, relateaza BBC.

VIDEO Cum e in uzina Mercedes-Benz Sindelfingen, cea mai mare a Grupului Daimler

Mercedes-Benz ne arata, intr-un clip de sapte minute, principalele etape prin care o foaie de tabla si alte componente ajung sa formeze in final o masina premium totul filmat in uzina Sindelfingen, cea mai mare si mai avansata a marcii premium germane. La Sindelfingen sunt produse modele precum Clasa C Sedan, Clasa E Sedan si Estate), Clasa S, CL, CLS, CLS Shooting Brake, SLS AMG Coupe si Roadster). Uzina Sindelfingen este cea mai mare a Grupului Daimler. Fabrica are o suprafata totala de 2. 149 metri parati mp), avand o amprenta la sol de 1. 000 mp. Aici lucreaza aproape 26. 000 angajati si sunt produse anual aproape 425. 000 automobile. Uzina din Sindelfingen a fost fondata in 1915 si a produs initial avioane si motoare pentru avioane, iar in 1919 a produs primele automobile.

Titularizare 2013 Religie ortodoxa - disciplina cu cea mai mare concurenta la examenul de titularizare in Cluj

Disciplina Religie ortodoxa a inregistrat cea mai mare concurenta la examenul de titularizare in judetul Cluj. 51 de candidati au concurat pe un post didactic de religie. Locul al II-lea in topul celor mai cautate posturi didactice este Istoria, unde au fost 42 candidati pe loc, iar locul al III-lea este Limba si literatura romana, cu 33,33 candidati pe loc, scrie Agerpres. Descarca din articol subiectele si baremele de la Religie ortodoxa - Titularizare 2013.

FOTOGALERIE S-a deschis cea mai moderna piscina din Targu Jiu

Cea mai moderna piscina din municipiul Targu Jiu a fost inaugurata oficial astazi. Complexul de agrement se afla pe insulita de pe Jiu. Panglica inaugurala a taiata de autoritatile locale si de Calin Lemnaru, investitorul care a amenajat piscina.

Focal cea mai utila aplicatie foto Android vine doar cu CyanogenMod [VIDEO]

Functii avansate, o interfata intuitiva si o performanta ridicata sunt doar cateva elemente care atrag atentia asupra Cyanogenmod Focal. Fotografia cu smartphone-ul nu mai este de mult timp o raritate, ci o realitate care ne inconjoara peste tot. In continuare cele mai multe fotografii urcate pe Flickr sunt realizate cu un iPhone, insa nu pentru pentru ca ar avea cea mai buna camera, ci pentru ca aceasta este camera pe care o ai cu tine in permanenta. Senzorii foto la .

Luni este cea mai fierbinte zi a verii

Meteorologii spun ca astazi va fi cea mai fierbinte zi a acestei veri, cu maxime ce se vor situa in jurul valorii de 37 de grade in majoritatea regiunilor, scrie Adevarul .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )