Libnet.ro
UNICEF

17:00

CCR considera ca exista conflict juridic intre DNA si Guvern in ancheta privind OUG 13

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CCR considera ca exista conflict juridic intre DNA si Guvern in ancheta privind OUG 13

ACTUALIZARE 17:40 Tariceanu: DNA este &171;afectata de coruptia puterii &187; Calin Popescu Tariceanu a salutat decizia CCR la sesizarea privind un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si DNA, sesizare depusa chiar de presedintele Senatului. De asemenea, el a acuzat directia anticoruptie ca este afectata de coruptia puterii, transmite Digi24. *ACTUALIZARE 17:00 Dorneanu: Parchetul nu poate ancheta oportunitatea elaborarii OUG 13, dar poate cerceta fapte concrete . continuă pe Ziarul Bursa

CCR considera ca exista conflict juridic intre DNA si Guvern in ancheta privind OUG 13

ACTUALIZARE 19:26 PiCCJ: Motivarea CCR va fi determinanta pentru viitorul curs al anchetei Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie sustine ca a luat cunostinta despre decizia Curtii Constitutionale privind constatarea existentei unui conflict intre Guvern si Ministerul Public, prin DNA, si ca motivarea CCR va fi determinanta pentru viitorul curs al anchetei cu privire la infractiunile ce constituie obiectul dosarului cunoscut generic sub denumirea de Adoptarea Ordonantei 13, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei. *ACTUALIZARE 17:40 Tariceanu: DNA este &171;afectata de coruptia puterii &187; *ACTUALIZARE 17:00 Dorneanu: Parchetul nu poate ancheta oportunitatea elaborarii OUG 13, dar poate cerceta fapte concrete.

Ponta, dupa ce CCR a admis cererea lui Tariceanu privind conflictul DNA-Guvern: Ar trebui sa iesim in Piata Victoriei si sa plecam in mars la Cotroceni

Victor Ponta a reactionat dupa ce Curtea Constitutionala a admis cererea formulata de Calin Popescu Tariceanu privind un conflict constitutional intre DNA si Guvern pe ordonanta 13. Fostul premier.

Curtea Constitutionala considera ca exista conflict juridic intre Directia Anticoruptie si Executiv: Prin ancheta asupra adoptarii OUG 13, DNA a perturbat activitatea guvernului

Curtea Constitutionala considera ca prin anchetarea modului de elaborare a OUG 13, DNA a perturbat buna activitate a guvernului si relatiile care trebuie sa existe intre autoritatile judecatoreasca, executiva si legislativa, a anuntat Valer Dorneanu luni. De remarcat ca, in comunicat, CCR nu spune nimic despre posibilitatea anchetarii de catre procurori a eventualelor infractiuni produse in procesul adoptarii de catre Guvern a unui act legislativ. E necesara insa motivarea completa a CCR pentru a vedea daca vor fi stabilite limite de miscare pentru procurori.

Scandalul ordonantei 13: Curtea Constitutionala analizeaza cererea lui Tariceanu privind un posibil conflict juridic de natura constitutionala intre DNA si Guvern (VIDEO)

Sesizarea lui Calin Popescu Tariceanu privind conflictul dintre Guvern si DNA este dezbatuta luni de Curtea Constitutionala. Sesizarea a fost facuta de presedintele Senatului in urma cu trei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )