Libnet.ro
UNICEF

01:05

CCR, despre numirea Guvernului Ponta III: Nu a fost un conflict constitutional intre Basescu si Guvern

Adevărul Adevărul,
CCR, despre numirea Guvernului Ponta III: Nu a fost un conflict constitutional intre Basescu si Guvern

Curtea Constitutionala CCR) a decis ca nu a existat un conflict constitutional intre Guvern si presedintele Traian Basescu in legatura cu numirea Cabinetului Ponta III. continuă pe Adevărul

Curtea Constitutionala despre Ponta III: Nu a existat conflict juridic intre presedinte si ...

Curtea Constitutionala a constat ca nu a existat un conflict juridic de natura constitutionala intre Guvern si presedintele Traian Basescu in legatura cu numirea Cabinetului Ponta III, dupa ce judecatorii au constatat ca trebuie sa analizeze sesizarea premierului Victor Ponta. Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a declarat ca judecatorii au decis in unanimitate sa analizeze sesizarea premierului Victor Ponta in legatura cu un eventual conflict juridic de natura .

CCR respinge sesizarea lui Ponta impotriva lui Basescu

Custea Constitutionala de Justitie a Romaniei CCR) a decis, astazi, respingerea sesizarii prin care Victor Ponta a reclamat un conflictul juridic de natura constitu and tionala intre Guvern and si pre and sedinte, informeaza surse din presa.

Crin Antonescu, despre refacerea USL: Ponta vrea ca liberalii sa obtina un scor prost la europarlamentare

Victor Ponta nu are curaj fara camuflaj, tinta lui este ca liberalii sa obtina un rezultat prost la europarlamentare si sa scape de Antonescu, a declarat, luni, presedintele PNL. Constat o data ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )