Libnet.ro
UNICEF

11:00

CCR dezbate sesizarea Lui Basescu privind Legea referendumului.

România Liberă România Liberă,
CCR dezbate sesizarea Lui Basescu privind Legea referendumului.

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, joi, sesizarea presedintelui Traian Basescu privind Legea referendumului, prin care pragul de participare a fost redus la 30% din alegatorii inscrisi in liste, transmite Agerpres. In 23 octombrie, CCR a amanat discutiile din imposibilitate de constituire a completului de judecata. Presedintele Traian Basescu a sesizat Curtea invocand faptul ca legea modificata ar permite posibilitatea adoptarii prin referendum a unor masuri lipsite de . continuă pe România Liberă

CCR dezbate sesizarea lui Basescu privind Legea referendumului.

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) dezbate, joi, sesizarea presedintelui Traian Basescu privind Legea referendumului, prin care pragul de participare a fost redus la 30% din alegatorii inscrisi in liste, transmite Agerpres. In 23 octombrie, CCR a amanat discutiile din imposibilitate de constituire a completului de judecata. Presedintele Traian Basescu a sesizat Curtea invocand faptul ca legea modificata ar permite posibilitatea adoptarii prin referendum a unor masuri lipsite de .

CCR a respins sesizarea presedintelui Basescu privind Legea Referendumului: Pragul de 30% este constitutional

Legea Referendumului este constitionala. Curtea a respins cu majoritate de voturi sesizarea presedintelui Traian Basescu privind modificarile aduse Legii Referendumului prin care pragul de participare a fost redus .

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea presedintelui Basescu privind Legea de aprobare a Memorandumului cu Rompetrol

Curtea Constitutionala a Romaniei va dezbate miercuri sesizarea presedintelui Traian Basescu de neconstitutionalitate a Legii privind aprobarea Memorandumului de intelegere incheiat intre statul roman si The Rompetrol Group NV, semnat la Bucuresti la 15 februarie 2013.

CCR a respins sesizarea lui Basescu referitoare la legea privind personalul contractual al ISC

Curtea Constitutionala a respins, miercuri, sesizarea presedintelui Traian Basescu in cazul legii ce reglementeaza, printre altele, transformarea in functii publice, fara concurs sau examen, a posturilor .

Ponta: Daca Basescu nu promulga Legea referendumului, o vor face sefii Camerelor.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi seara, la Romania TV, ca, daca presedintele Traian Basescu refuza sa promulge Legea referendumului, o vor pormulga sefii celor doua Camere ale Parlamentului. Curtea Constitutionala a respins, joi, cu majoritate de voturi, sesizarea presedintelui Traian Basescu in cazul legii referendumului, care prevede reducerea cvorumului de participare la 30%. Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a precizat ca noua forma a legii referendumului va .

Sesizarea presedintelui Basescu in cazul legii referendumului, respinsa de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala a respins, joi, cu majoritate de voturi, sesizarea presedintelui Traian Basescu in cazul legii referendumului, informeaza Mediafax. Legea prevede reducerea cvorumului de participare la .

Ponta: Legea referendumului, promulgata de cei doi presedinti ai Parlamentului daca Basescu refuza

Legea referendumului care prevede reducerea cvorumului de participare la 30% va fi promulgata si publicata in Monitorul Oficial de catre presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, daca presedintele Traian.

Ponta spune ca Legea referendumului va fi promulgata de cei doi presedinti ai Parlamentului in cazul in care Traian Basescu refuza

Premierul Victor Ponta a declarat ca Legea referendumului care prevede reducerea cvorumului de participare la 30%, in cazul unui refuz din partea presedintelui Basescu de a o promulga, va trece cu acordul celor doi.

Traian Basescu, despre Legea Insolventei: Obiectivul a fost ca USL sa conduca legal toata televiziunea romana

Presedintele Traian Basescu a explicat, luni seara, la emisiunea Buna seara Romania de pe B1 TV, ca obiectivul USL privind Legea Insolventei a fost acela de a conduce in mod legal televiziunea romana,.

Traian Basescu, despre Legea Insolventei: Obiectivul a fost ca USL sa conduca legal toata televiziunea romana (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a explicat, luni seara, la emisiunea Buna seara Romania de pe B1 TV, ca obiectivul USL privind Legea Insolventei a fost acela de a conduce in mod legal televiziunea roman.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )