Libnet.ro
UNICEF

15:00

CCR discuta sesizarea privind legea parteneriatului public-privat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CCR discuta sesizarea privind legea parteneriatului public-privat

Curtea Constitutionala a Romaniei discuta astazi sesizarea PNL si PDL privind legea parteneriatului public-privat. continuă pe Ziarul Bursa

CCR: Articolul 38 din Legea parteneriatului public-privat, neconstitutional

Actualizare 17:31 CCR: .

CCR: Articolul 38 din Legea parteneriatului public-privat este neconstitutional. Proiectul normativ se intoarce in Parlament

Curtea Constitutionala a decis miercuri ca articolul 38 din legea parteneriatului public-privat este neconstitutional, urmand ca actul normativ sa se intoarca in Parlament, transmite Agerpres.

Curtea Constitutionala stabileste ca fiind neconstitutionala denuntarea unilaterala a parteneriatului public-privat

Curtea Constitutionala CC) a admis partial sesizarea privind Legea parteneriatului public-privat, un singur articol din aceasta fiind neconstitutional. Este vorba de articolul ce introduce posibilitatea modificarii unilaterale sau a rezilierii.

CC: Posibilitatea denuntarii unilaterale a contractului de parteneriat public-privat, neconstitutionala

Curtea Constitutionala CC) a admis partial, miercuri, sesizarea privind Legea parteneriatului public-privat, stabilind ca este neconstitutional un singur articol din aceasta, respectiv cel ce introduce.

Articolul 38 din Legea parteneriatului public-privat, neconstitutionala

Articolul 38 prevede posibilitatea de modificare sau denuntare unilaterala a contratului de catre statul roman din motive exceptionale legate de interesul national sau local, ceea ce poate determina aparitia unor practici abuzive din partea statului in cadrul acestui tip de contract.

CCR: Hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu la ASF este neconstitutionala

Hotararea Parlamentului privind numirea lui Marian Sarbu in functia de prim-vicepresedinte in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara este neconstitutionala, a decis, miercuri, Curtea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2858 seconds )