Libnet.ro
UNICEF

14:00

CCR judeca miercuri trei contestatii privind alegerile prezidentiale

România Liberă România Liberă,
CCR judeca miercuri trei contestatii privind alegerile prezidentiale

Judecatorii Curtii Constitutionale discuta, astazi, trei contestatii privind al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Sesizarile au fost formulate de cetateni simpli . continuă pe România Liberă

CCR a respins cele trei contestatii privind al doilea tur al alegerilor

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins azi, ca inadmisibile, cele trei contestatii depuse privind al doilea tur al alegerilor prezidentiale, potrivit surselor din presa.

Ministerul Afacerilor Interne: Peste 500 de sesizari privind alegerile prezidentiale. Un retinut si 86 de cercetati

Peste 500 de sesizari legate de incalcari ale actelor normative privind desfasurarea alegerilor de duminica au fost inregistrate, duminica, in toata tara, jumatate dintre acestea fiind neconfirmate, a.

CCR a respins miercuri cererile de anulare a alegerile prezidentiale

Judecatorii Curtii Constitutionale discuta, astazi, trei contestatii privind al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Sesizarile au fost formulate de cetateni simpli .

Trei contestatii privind al doilea tur al alegerilor prezidentiale au fost depuse la CCR

Trei contestatii privind al doilea tur al alegerilor prezidentiale au fost inregistrate la Curtea Constitutionala a Romaniei pana marti, judecatorii urmand sa le discute in cursul zilei de miercuri,.

CCR dezbate maine trei cereri de anulare a alegerilor prezidentiale

Curtea Constitutionala dezbate maine trei cereri de anulare a alegerilor prezidentiale. Acestea au fost depuse de trei cetateni care au contestat rezultatul turului al doilea al alegerilor. Curtea Constitutionala.

Adevarul Live, ora 11.00: Sociologul Vasile Dancu explica de ce a pierdut Victor Ponta alegerile prezidentiale

Vasile Dancu, directorul institutului de sondare a opiniei publice IRES, explica la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, cum si mai ales cand a pierdut candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis, felicitat pentru victoria in alegerile prezidentiale. Merkel: Sunt convinsa ca impreuna vom aprofunda relatiile bilaterale

Cancelarul german, Angela Merkel, l-a felicitat, marti, pe Klaus Iohannis pentru victoria in alegerile prezidentiale, asigurandu-l ca Germania va ramane un partener de nadejde al Romaniei.

PROTESTE in Capitala, dupa publicarea rezultatelor exit-poll-urilor la alegerile prezidentiale

Cateva mii de persoane protesteaza in Capitala, dupa publicarea rezultatelor exit-poll-urilor la alegerile prezidentiale. Manifestantii au pornit, de la Guvern, pe bulevardul Kisseleff, spre sediul PSD,.

Buletinul de vot de la alegerile prezidentiale. Victor Ponta - stanga, Klaus Iohannis - dreapta

Specimenul de buletin de vot pentru turul doi de scrutin de la alegerile prezidentiale, ce se desfasoara duminica, 16 noiembrie 2014, arata asezarea in pagina a celor doi candidati - Victor Ponta si Klaus Iohannis. Aceasta coincide cu orientarea lor politica - de stanga sau de dreapta.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Turul doi judetul Mures, ora 13.00: 22,91%

Biroul Electoral Central BEC) va monitoriza daca alegatorii se vor inghesui sau nu sa voteze in turul doi al alegerilor prezidentiale 2014. Primele estimari privind prezenta la urne vor fi date la ora 11. 30, apoi, din trei in trei ore, pe tot parcursul zilei de duminica. in al doilea tur al alegerilor prezidentiale 2014, la ora 13. 00, s-au prezentat la urne in judetul Mures 22,91% din alegatori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )