Libnet.ro
UNICEF

09:00

CCR: Legitimarea cumparatorilor de cartele Prepay, neconstitutionala

B1 B1,
CCR: Legitimarea cumparatorilor de cartele Prepay, neconstitutionala

MagistratiiCurtii COnstitutionale a Romaniei CCR) au decis, marti, ca legitimarea cumparatorilor de cartele Prepay este neconstitutionala, relateazaB1 TV. Judecatorii CCR au admis, astfel,. continuă pe B1

CCR sustine ca legitimarea cumparatorilor prepay este neconstitutionala

CCR a admis sesizarea Avocatului Poporului privind legitimarea cumparatorilor cartelelor prepay, prin care se arata ca adoptarea acestei legi ar fi neconstitutionala.

Asociatia pentru Implementarea Democratiei a cerut CCR apobarea proiectului de lege privind identificarea utilizatorilor de cartele Prepay

Asociatia pentru Implementarea Democratiei AID) a cerut Curtii Constitutionale a Romaniei sa aprobe proiectul de lege care vizeaza identificarea utilizatorilor de cartele telefonice prepay, potrivit unui.

Legea cartelelor prepay, neconstitutionala

Cu majoritate de voturi, judecatorii CCR au decis ca legea promovata de Guvernul Ponta este neconstitutionala in ansamblu, deoarece dispozitiile continute nu au un caracter precis si previzibil. Potrivit magistratilor, modalitatea prin care ar urma sa fie obtinute si stocate datele necesare identificarii utilizatorilor nu prezinta garantii suficiente care sa permita asigurarea unei protectii eficiente a datelor cu caracter personal fata de eventuale abuzuri, accesari si utilizari ilicite.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )