Libnet.ro
UNICEF

11:00

CCR sustine ca legitimarea cumparatorilor prepay este neconstitutionala

România Liberă România Liberă,
CCR sustine ca legitimarea cumparatorilor prepay este neconstitutionala

CCR a admis sesizarea Avocatului Poporului privind legitimarea cumparatorilor cartelelor prepay, prin care se arata ca adoptarea acestei legi ar fi neconstitutionala. continuă pe România Liberă

Curtea Constitutionala a decis ca Legea privind identificarea utilizatorilor de cartele telefonice prepay este neconstitutionala. A doua lovitura data de CCR unor legi sustinute de comunitatea de informatii

Curtea Constitutionala a decis marti ca Legea referitoare la identificarea utilizatorilor de cartele telefonice prepay este neconstitutionala, judecatorii CCR admitand o sesizare a Avocatului Poporului in acest sens. Avocatul Poporului atacase pe data de 9 iulie 2014 la CCR legea privind identificarea celor care folosesc cartele telefonice preplatite si retele Wi-Fi, pe motiv ca aceasta ar aduce atingere principiului garantarii si ocrotirii vietii intime familiale si private. Este a doua lovitura in ultimele saptamani data de CCR unor initiative legislative sprijinite tacit sau explicit de SRI, dupa decizia privind neconstitutionalitatea legii care permitea retentia datelor datelor de trafic nu si a continutului) ale tuturor utilizatorilor de telefonie si internet, cunoscuta ca legea 'Big Brother'.

Legea cartelelor prepay este neconstitutionala

Legea prin care romanii erau obligati sa isi declare datele personale la cumpararea cartelelor telefonice prepay a fost declarata neconstitutionala. Legea a fost contestata de avocatului poporului pe.

CCR: Legitimarea cumparatorilor de cartele Prepay, neconstitutionala

MagistratiiCurtii COnstitutionale a Romaniei CCR) au decis, marti, ca legitimarea cumparatorilor de cartele Prepay este neconstitutionala, relateazaB1 TV. Judecatorii CCR au admis, astfel,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )