Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cea mai aglomerata insula din lume: cate persoane traiesc pe aceasta bucata de pamant unde nu exista cimitir si politie

Adevărul Adevărul,
Cea mai aglomerata insula din lume: cate persoane traiesc pe aceasta bucata de pamant unde nu exista cimitir si politie

Santa Cruz del Islote este o insula putin mai mare decat doua terenuri de fotbal, fiind considerata cea mai aglomerata bucata de pamant din lume. Situata pe coasta Caraibilor, la doua ore de mers cu barca de Columbia, pe insula se afla 90 de case, doua magazine, un restaurant si o scoala. continuă pe Adevărul

FOTO. Insula care a ramas in epoca de piatra. Cum arata cea mai periculoasa asezare din lume

Insula North Sentinel, din Golful Bengal, este considerata drept cea mai periculoasa asezare din lume, intrucat localnicii nu au luat contact cu civilizatia. Asa se face ca, in North Sentinel, locuitorii sunt complet neatinsi de civilizatia moderna, relateaza themindunleashed. org.

VIDEO. Cea mai rapida masina din lume este electrica. Atinge 100 km/h in sub 2 secunde!

Un model experimental a fost construit de o echipa de studenti de la Universitatea din Stuttgart, pentru a dobora recordul mondial, detinut anterior de niste studenti olandezi. Bolidul, similar unui kart, are u incredibila chiar si pentru un .

Serial RL. Personalitati romane pe coperta revistei Time. Ana Pauker era considerata de americani cea mai puternica femeie din lume

Prestigiosul saptamanal Time a dedicat editia sa din 20 septembrie 1948 uneia dintre cele mai dure reprezentante ale comunismului de tip sovietic, care a fost trimisa de la Moscova sa impuna un nou regim in Romania.

Mark Zuckerberg a urcat pe locul 9 in topul celor mai bogati oameni din lume

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a urcat pe locul 9 in topul persoanelor cu cele mai mari averi din lume, scrie Bloomberg. Zuckerberg are o avere estimata la 43,1 miliarde de dolari, cu 8,6 miliarde de dolari mai m.

FOTO. Cele mai scumpe orase din lume, in care o paine costa peste 10 lei

Inainte de a va planui concediul, este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

GALERIE FOTO: Care sunt cele mai scumpe orase din lume

Inainte de a va planui concediul este important sa stiti care sunt orasele cele mai scumpe din lume, fie pentru a le evita, fie pentru a strange bani din timp. Europa domina topul celor mai scumpe orase din lume.

Transalpina, soseaua construita la cea mai inalta altitudine din Romania, ar putea fi deschisa oficial in august

Transalpina, soseaua care ajunge la cea mai inalta altitudine din Romania, ar putea fi deschisa oficial la inceputul lunii august. CNADNR a suplimentat echipele pentru ca lucrarile sa poata fi incheiate.

Top 10 cele mai frumoase plaje din lume

Daca iti este gandul la concediu si vrei sa ajungi intr-un loc linistit si mirific, iata un top al celor mai frumoase 10 plaje din lume. Noua nu ne mai ramane decat sa-ti uram Vacanta placuta! 1. Plaja.

FOTO. Cel mai ieftin supercar din lume. Poate fi depasit de o Dacia 1310 si e mai ieftin ca un Logan!

Mania masinilor supersport, mai ales in sezonul estival, ii poate face pe pasionatii din lumea auto sa recurga la gesturi extreme. Un chinez a cheltuit o suma mai mica decat pretul unei Dacii Logan pentru a-si construi propriul bolid.

Caru' cu Vedete: Femeia cu cel mai frumos fund din lume este moldoveanca; Lidia Buble, probleme grave de sanatate! Medicii i-au interzis sa mai faca asta; Mai are putin si naste. Cum arata Aylin Cadir insarcinata in luna a opta

Sarbatoare in Regat. Printul George implineste 2 ani. Micul Print George implineste 2 ani pe 22 iulie, zi pe care o va petrece alaturi de familie si de surioara. Kourtney Kardashian si Scott Disick s-au despartit. Dupa 9 ani de relatie, Kourtney Kardashian, sora mai mare a lui Kim Kardashian si Scott Disick s-au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )