Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cea mai batrana pisica din lume a ajuns la varsta de 30 de ani

Antena3 Antena3,
Cea mai batrana pisica din lume a ajuns la varsta de 30 de ani

Asa Wickberg a gasit o pisica abandonata in 1985 si a adoptat-o imediat. Femeia nu avea de unde sa stie ca aceasta avea sa ii ramana alaturi inca 30 de ani. Felina batrana, pe numele ei. continuă pe Antena3

Top 11 cele mai cool hoteluri din lume! Unde ti-ai putea petrece urmatoarea vacanta

De la rulote de lux sau pesteri transformate in hotel si pana la hoteluri din gheata ori sare, iata cateva dintre cele mai cool hoteluri din intreaga lume! Reprezinta, fara indoiala, destinatiile ideale pentru o vacanta de neuitat! .

Micromax Canvas Sliver 5 este cel mai subtire smartphone din lume

Fara prea multe surle si trambite, indienii de la Micromax au anuntat cel mai subtire smartphone din lume, noul Canvas Sliver 5. Daca ati pus mana pe vreo unul dintre pretendentii la cel mai subtire smartphone din lume, indiferent daca este vorba de Elife 5. 1, de Oppo R5 sau Vivo X5 Max, ati fost in [] Micromax Canvas Sliver 5 este cel mai subtire smartphone din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai rapid tren din lume va fi testat in curand: de ce viteze va fi capabil Hyperloop

Space X, companie fondata de Elon Musk, va testa in viitorul apropiat cunoscutul trenHyperloop, capabil de viteze incredibile. Hyperloop este unul dintre cele mai ambitioase proiecte ale lui Elon Musk. O calitate a Hyperloop care a cucerit oamenii a fost ca poate ajunge de la Los Angeles la San Francisco in jumatate de ora ceea ce [] Cel mai rapid tren din lume va fi testat in curand: de ce viteze va fi capabil Hyperloop Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Everestul, cel mai inalt munte din lume, a fost mutat din loc

Cel mai inalt munte din lume a fost mutat din loc. Varful Everest s-a deplasat cu aproximativ trei centimetri catre sud-vest, in urma cutremurului cu magnitudinea de 7,8 care a devastat Nepalul in aprilie. Informat.

Cea mai stralucitoare GALAXIE din Universul timpuriu, numita dupa un fotbalist

Astronomul portughez, David Sobral, si echipa lui au descoperit cea mai stralucitoare galaxie din universul timpuriu si au ales sa o numeasca dupa jucatorul national de fotbal, Cristiano Ronaldo, potrivit Observatorului Sudic European.

Coreea de Nord trece prin cea mai grava seceta din ultimul secol

Coreea de Nord trece prin cea mai grava seceta din ultimul secol, anunta agentia oficiala de presa nord-coreeana, citata de Le Figaro. Din cauza secetei, au fost compromise campurile de orez din provinciile.

Nord-coreenii se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimul secol

Coreea de Nord se confrunta cu cea mai grava seceta din ultimul secol, situatie care ar putea conduce la o agravare a penuriei de produse alimentare, relateaza AFP. Productia de grau este serios afectata,.

Cum arata cea mai colorata pestera din lume. Imagini spectaculoase din pestera curcubeu

Pestera Reed Flute din China atrage vizitatori de peste o mie de ani, iar unele inscriptii descoperite aici dateaza din timpul Dinastiei Tang, din jurul anilor 790. Este cea mai colorata pestera subterana din lume, iar aceste fotografii surprind imagini impresionante.

Astronomii pasionati de fotbal au denumit cea mai stralucitoare galaxie din Univers CR7

Cea mai stralucitoare galaxie observata vreodata in Univers a primit numele CR7, in onoarea fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, au anuntat, miercuri, astronomii de la Observatorul European Austral ESO),.

Cea mai stralucitoare galaxie din Universul timpuriu poarta numele fotbalistului Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a fost una dintre cele mai stralucitoare stele din fotbal timp de mai multi ani, dar acum are o intreaga galaxie. Un astronom portughez a numit o galaxie descoperita de el dupa fotbalistul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )