Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cea mai bogata mitropolie are castiguri de peste 74 milioane lei

Antena3 Antena3,
Cea mai bogata mitropolie are castiguri de peste 74 milioane lei

Mitropolia Moldovei si Bucovinei este gaina cu pui de aur pentru Biserica Ortodoxa Romana. Anul trecut, mitropolia a inregistrat castiguri de 74,3 milioane de lei, adica cele mai mari venituri. continuă pe Antena3

NVidia GeForce GT 1030 este cea mai ieftina placa video pe arhitectura Pascal

NVIDIA nu lanseaza foarte des noi modele de placi video, dar dupa cateva modele de top, s-a adresat si segmentului entry-level cu GeForce GT 1030. incercand sa adreseze amatorii de gaming cu bugete infime, NVIDIA tocmai a lansat cea mai ieftina placa video din ultimii 3-4 ani. Aceasta are niste specificatii mai mult decat decente, [].

Cea mai mare problema a agriculturii este aceea de a da drumul la sistemul de irigatii

Ministrul Petre Daea a declarat ieri, la Satu Mare, ca problema cea mai mare a agriculturii este de a porni sistemul de irigatii din sudul tarii.

Donald Trump a primit cea mai inalta distinctie civila acordata de Arabia Saudita

Presedintele american, Donald Trump, aflat in vizita la Riad, a primit sambata cea mai inalta distinctie care poate fi acordata unui civil in Arabia Saudita - medalia Abdul Aziz - pentru eforturile sale de a consolida relatiile bilaterale si de a raspandi pacea si stabilitatea in intreaga lume, a anuntat curtea regala saudita, citata de agentia Belga.

Ministrul Agriculturii: Cea mai mare problema este de a porni sistemul de irigatii

Ministrul Petre Daea a declarat sambata, la Satu Mare, ca problema cea mai mare a agriculturii este de a porni sistemul de irigatii din sudul tarii, relateaza Agerpres.

Moneda americana sufera cea mai neagra saptamana din ultimul an ca urmare a instabilitatii politice

Dolarul american a suferit cea mai neagra saptamana din ultimul an, pierzand tot ce a castigat din noiembrie, anul trecut, odata cu castigarea alegerilor de catre Donald Trump, in contextul in care scandalurile politice ale administratiei Trump nelinistesc investitorii cu privire la capacitatea republicanilor de a aproba masuri de stimulare a economiei, relateaza publicatie Fianacial Times.

Alro, cea mai mare crestere de la BVB

Actiunile producatorului de aluminiu Alro Slatina ALR) s-au apreciat cu 16,85%, in perioada 10-17 mai 2017, reprezentand titlurile cu cea mai mare rentabilitate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), raportata la moneda europeana.

Credea ca foloseste o metoda sigura de a inlatura capusa de sub piele. A facut cea mai mare greseala! - VIDEO

Un clip a devenit viral pe Facebook dupa ce o femeie s-a filmat indepartand o capusa de pe corp folosind doar o picatura de ulei de menta. Clipul a adunat peste 27 de milioane de vizualizari. Se stie deja ca.

BET-FI, cea mai mare crestere dintre principalii indici ai BVB

Indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP) s-a apreciat cu 0,62%, in perioada 11-18 mai, raportat la moneda euro, devansand cresterile celorlati indici importanti ai Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cea mai simpla si buna reteta de ciorba de burta

Ciorba a ajuns pe masa romanilor dintr-un capriciu istoric, fiind fiarta, mai intai, in ceaunele si cazanele trupelor de spahii ale Imperiului Otoman, scrie ziarulring. ro. Era atat de.

CEA mai indragita artista arunca BOMBA: Sunt BISEXUALA din cauza HORMONILOR! (DOVADA FOTO)

Debbie Harry, vocalista Blondie, a declarat ca bisexualitatea ei se datoreaza hormonilor, noteaza nme. com. Debbie Harry a recunoscut in 2014 ca a avut relatii cu mai multe femei si ca acestea i s-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )