Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ministrul Agriculturii: Cea mai mare problema este de a porni sistemul de irigatii

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Agriculturii: Cea mai mare problema este de a porni sistemul de irigatii

Ministrul Petre Daea a declarat sambata, la Satu Mare, ca problema cea mai mare a agriculturii este de a porni sistemul de irigatii din sudul tarii, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Donald Trump, despre ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA: Este cea mai mare vanatoare de vrajitoare impotriva unui politician din istoria americana!

Presedintele american Donald Trump sustine ca ancheta privind ingerintele Rusiei in campania prezidentiala din 2016 reprezinta cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

Alro, cea mai mare crestere de la BVB

Actiunile producatorului de aluminiu Alro Slatina ALR) s-au apreciat cu 16,85%, in perioada 10-17 mai 2017, reprezentand titlurile cu cea mai mare rentabilitate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), raportata la moneda europeana.

Cea mai mare baza de date despre administratie publicata vreodata pe Internet, lansata de tanarul dat afara de Guvernul Grindeanu

Cristian Botan spune ca este vorba despre prima platforma care geolocalizeaza peste 14. 000 de institutii publice, ajutand administratia sa devina eficienta, profesionista si lipsita de coruptie.

MedLife, cea mai mare crestere din BET

Actiunile MedLife M) s-au apreciat cu 13,87%, in perioada 9-16 mai 2017, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui principal BET, al Bursei de Valori Bucuresti, raportat la moneda euro.

Tanarul de geniu MAZILIT DE GRINDEANU din Guvern continua lupta cu CORUPTIA! Cristian Botan a lansat cea mai mare baza de date despre administratia publica

Desi nu mai lucreaza in structurile guvernamentale, pentru ca a fost dat afara de Guvernul Grindeanu, tanarul focsanean Cristian Botan isi continua munca in domeniul transparentizarii ac.

Cea mai mare retea de elearning s-a relansat

Pe 17 Mai 2017 a avut loc relansarea celei mai mari retele scolare eLearning din Romania, reteauaEDU. ro, reinventata si imbunatatita dupa 8 ani, spun creatorii retelei. Aceasta va putea fi folosita de comunitatea scolara pentru a dezvolta un mediu virtual inovativ si interactiv prin promovarea unui invatamant de calitate, integrat intr-o societate europeana a cunoasterii.

Noul presedinte al Frantei ar putea avea primele probleme chiar din cauza sotiei sale. Care este cea mai mare fobie a Primei Doamne ce ar putea afecta mandatul sotului sau

Noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron ar putea intampina probleme chiar de la inceputul mandatului. Vina ar putea sa-i apartina, involuntar, chiar sotiei sale, a carei fobie ii poate.

Cea mai mare greseala pe care o fac toti romanii atunci cand prajesc cartofi

Alimentele bogate in amidon preparate la temperaturi foarte inalte pentru o perioada lunga de timp, precum cartofii prajiti intens, pot creste riscul de cancer in cazul persoanelor care le.

NEW MONEY: Ce intrigi si litigii scoate la lumina vanzarea pe bursa a RCSRDS, cea mai mare din istoria capitalismului romanesc

Actiunile DIGI RCSRDS) continua sa se tranzactioneze sub pragul de 40 de lei pe titlu, nivelul stabilit in cadrul Ofertei Publice Initiale IPO).

Cel mai greu om din lume, un mexican de peste 400 de kg, a supravietuit unei interventii de micsoare a stomacului. Cea mai mare dorinta a lui este sa poata merge din nou

Bucuros si motivat sa ma intorc acasa, este ceea ce a declarat mexicanul Juan Pedro Franco, barbatul cel mai greu din lume care a iesit miercuri din spital unde a fost supus unei interventii chirurgicale de micsorare a stomacului. Cazul lui reprezinta un progres in medicina, mai ales intr-o tara ca Mexicul care ocupa unul din primele locuri pe plan mondial la obezitate. La un moment dat, Juan cantarea mai mult de o jumatate de tona.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )