Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cea mai buna prietena a Valentinei Pelinel arunca bomba

Antena3 Antena3,
Cea mai buna prietena a Valentinei Pelinel arunca bomba

Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata, iar showbizul romanesc a sarit in aer! Prietena cea mai buna a blondei a facut declaratii incendiare despre acest subiect, scrie antenastars. ro. Roxana. continuă pe Antena3

Cea mai buna prietena a Valetinei Pelinel rupe tacerea: Stiam de sarcina de la inceput. Este un copil conceput constient de parintii sai, cu ochii deschisi si asumandu-si amandoi faptele

Valentina Pelinel a aruncat bomba si a recunoscut ca este insarcinata. Luminita Nicolescu, celebrul antrenor de fitnes care este cea mai apropiata prietena si confidenta a Valentinei Pelinel, a confirmat barfele.

Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare de handbal din lume

Jucatoarea romana de handbal Cristina Neagu a fost desemnata joi seara cea mai buna handbalista a lumii, in 2015, in timp ce Paula Ungureanu este cel mai bun portar al anului trecut. Jucatoarea muntenegrenilor de la.

Cristina Neagu a fost cea mai buna jucatoare de handbal din LUME, in anul 2015. Paula Ungureanu - cel mai bun portar

Handbalista Cristina Neagu a fost desemnata drept cea mai buna jucatoare din lume, in anul 2015.

Cristina Neagu, cea mai buna handbalista din lume in 2015

Un juriu format din 19 specialisti ai handbalului si fanii din intreaga lume au desemnat-o pe Cristina Neagu drept cea mai valoroasa jucatoare din lume in anul 2015.

Acesta este inelul de logodna al Valentinei Pelinel primit de la Cristi Borcea?

Valentina Pelinel poarta, de ceva vreme, la deget, un inel spectaculos, ce pare a fi unul de logodna primit de la Cristi Borcea. Asta in ciuda faptului ca afaceristul este inca insurat cu Alina. Iata despre ce bijuterie este vorba.

Cea mai puternica bomba nucleara detonata vreodata

Bomba tarului, cum a fost poreclita de Occident, a fost cea mai puternica bomba nuclear detonata vreodata. A fost fabricata de Uniunea Sovietica sub numele oficial de RDS-220, sub numele de cod.

Bomba cu hidrogen, testata in Coreea de Nord, este cea mai nimicitoare arma din lume

Bomba termonucleara, denumita si bomba cu hidrogen, cum este cea pe care Coreea de Nord afirma ca a testat-o miercuri, este socotita cea mai nimicitoare arma din lume.

BNR se asteapta la o lege mai buna in ceea ce priveste darea in plata

Banca Nationala a Romaniei BNR) se asteapta ca parlamentarii sa imbunatateasca Legea darii in plata si sa aiba in vedere atat recomandarile presedintelui Klaus Iohannis cat si pe cele ale Bancii Centrale Europene, a declarat, joi, Guvernatorul Mugur Isarescu, intr-o conferinta de presa, citat de Agerpres. Parlamentul hotaraste legile. Ne asteptam sa aiba in vedere aceste recomandari transmise de presedintele Klaus Iohannis - n. r. ) ca si recomandarile Bancii Centrale Europene si sa iasa o lege mai buna, o lege care sa puna in concordanta scopul ei, protejarea celor care au credite pentru locuinte, nu a altora, cu textul legii, a spus Isarescu.

Politehnica - cea mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance

Universitatea Politehnica din Bucuresti este cea mai bine clasata universitate din Romania in topul University Ranking by Academic Performance URAP), ocupand pozitia 621 in clasamentul international. Alte universitati din Romania care au reusit sa intre in clasificare sunt: Universitatea Bobes-Bolyai 690) si Universitatea din Bucuresti 726), informeaza Mediafax.

Cea mai performata moneda din lume a fost anul trecut bitcoin. De ce moneda virtuala pare sa fie din nou la moda

Dolarul s-a apreciat pe parcursul anului trecut fata de un cos de valute cu 8,3%, dar, in ciuda intaririi acestuia, cea mai perfomanta moneda din lume a fost in 2015 bitcoinul. Astfel, desi anul trecut dolarul s-a intarit - in special datorita deciziei Fed de a majora dobanzile -moneda virtuala a performat mult mai bine, apreciindu-se cu 35% fata de USD in 2015, scrie publicatia online Zerohedge. com.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )