Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cea mai cumplita poveste adevarata din Castelul Corvinilor: patimile domnitei care a sfarsit in chinuri groaznice pentru ca si-ar fi inselat sotul, pe Ioan Torok

Adevărul Adevărul,
Cea mai cumplita poveste adevarata din Castelul Corvinilor: patimile domnitei care a sfarsit in chinuri groaznice pentru ca si-ar fi inselat sotul, pe Ioan Torok

Cea mai infricosatoare poveste adevarata din istoria Castelului Corvinilor este cea a decapitarii domnitei Ana Barbara) Torok, de catre sotul ei, nobilul Ioan Torok, cel care a stapanit Castelul Corvinilor in secolul XVI. Domnita a sfarsit torturat si ucisa cu un piron, pentru ca isi inselase sotul. continuă pe Adevărul

Astronomii au descoperit cea mai MARE structura din Univers. Ce diametru are inelul care a fascinat cercetatorii

Cea mai mare structura din Univers, un inel misterios ce are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina, a fost descoperita de o echipa de astronomi din Marea Britanie si Ungaria.

Premiera nationala in constructia de poduri: Satu Mare a avut primul pod cu deschiderea cea mai mare

In toamna anului 1976, orasul Satu Mare a intrat in istorie dupa ce aici s-a construit primul pod cu deschiderea cea mai mare din tara si una dintre cele mai mari in Europa. Cei care au muncit din greu la aceasta lucrare au ramas anonimi in presa locala, in timp ce comunistii au primit toate laudele.

Cea mai mare structura din Univers este un inel cu diametrul de cinci miliarde de ani-lumina

Cea mai mare structura din Univers, un inel misterios ce are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina, a fost descoperita de o echipa de astronomi din Marea Britanie si Ungaria, informeaza dailymail. co. uk.

A fost descoperita cea mai mare structura din Univers. Are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina!

Cea mai mare structura din Univers, un inel misterios ce are diametrul de 5 miliarde de ani-lumina, a fost descoperita de o echipa de astronomi din Marea Britanie si Ungaria, informeaza.

Cea mai mare campioana la scunfundari libere, banuita a se fi inecat

Cea mai titrata scufundatoare din lume este posibil sa se fi inecat in Spania, in timpul unei scufundari realizate in timpul liber.

Cea mai mare scufundatoare din lume a disparut

O rusoaica recunoscuta ca fiind cea mai mare scufundatoare din lume este data disparuta tocmai din cauza pasiunii care a facut-o celebra. Aceasta a fost vazuta ultima oara in apropiere de Ibiza, unde a.

Mars impotriva melanomului, cea mai grava forma de cancer de piele. Biciclistii trag un semnal de alarma asupra efectelor nocive ale soarelui

Biciclistii din Bucuresti trag un semnal de alarma cu privire la efectele nocive ale soarelui si organizeaza un mars impotriva melanomului, cea mai grava forma de cancer de piele. Doua dintre cele mai.

Cea mai cunoscuta scufundatoare din lume a disparut in Marea Mediterana

Rusoaica Natalia Molchanova, recunoscuta ca fiind cea mai mare scufundatoare din lume, este data disparuta tocmai din cauza pasiunii care a facut-o celebra.

Cea mai scumpa bratara de Apple Watch vine cu un ceas elvetian

Nimeni nu a afirmat vreodata ca Apple Watch ar fi un gadget ieftin, dar ii puteti extinde utilitatea prin bratari din ce in ce mai creative. Daca noua creatie a celor de la Nico Gerard reprezinta o indicatie pentru un trend existent in piata: ca desi Apple Watch se vinde destul de bine, exista foarte [] Cea mai scumpa bratara de Apple Watch vine cu un ceas elvetian Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bursa a revenit ieri pe plus, anuland cea mai mare parte a scaderilor de luni

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a revenit ieri pe plus, in cadrul sedintei fiind anulata cea mai mare parte a scaderilor de luni, se arata intr-un raport zilnic al Prime Transaction.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )