Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cea mai grea rochie de mireasa din lume. Iata cat cantareste!

ADPM ADPM,
Cea mai grea rochie de mireasa din lume. Iata cat cantareste!

Victoria Swarovski, mostenitoarea imperiului Swarovski, s-a maritat si a purtat la nunta cea mai grea rochie de mireasa din lume. Creatia cantareste nu mai putin de 46 de kilograme. Iata de ce! . continuă pe ADPM

Macron a obtinut cea mai mare majoritate parlamentara din istoria Republicii a V-a

Emmanuel Macron are libertate deplina sa isi puna in aplicare programul electoral, a doua zi dupa un scrutin legislativ ce i-a oferit cea mai mare majoritate parlamentara din Republica a V-a, transmite AFP.

Macron a obtinut cea mai mare majoritate parlamentara din istoria Republicii a V-a

Emmanuel Macron are libertate deplina sa isi puna in aplicare programul electoral, a doua zi dupa un scrutin legislativ ce i-a oferit cea mai mare majoritate parlamentara din Republica a V-a, relateaza AFP, citata de News. ro.

Sorin Grindeanu a ajuns in Parlament. Este cea mai grea zi pentru premier

Sorin Grindeanu a ajuns in jurul orei 9. 50 in Parlament. Este o zi plina de emotii pentru premier, care afla daca mai ramane in functie. Astazi, parlamentarii ii decid soarta.

Sorin Grindeanu a ajuns in Parlament si s-a dus in biroul lui Victor Ponta. Este cea mai grea zi pentru premier

Sorin Grindeanu a ajuns in jurul orei 9. 50 in Parlament. Este o zi plina de emotii pentru premier, care afla daca mai ramane in functie. Astazi, parlamentarii ii decid soarta.

Consiliul Judetean Buzau va sprijini financiar cea mai veche echipa de fotbal din municipiu

Echipa de fotbal Metalul Buzau este cu un picior in Liga a III-a, dupa ce, sambata trecuta, a castigat cu 4-0 pe terenul formatiei CS Amara. Vestile bune pentru jucatorii si suporterii Metalului nu se opresc aici. Conducerea Consiliului Judetean Buzau a anuntat ca va sprijini financiar cea mai veche echipa de fotbal din municipiu.

Brigitte Macron, cea mai eleganta Prima Doamna? Inspira-te din stilul ei!

Brigitte Macron, sotia noului presedinte al Frantei, este, probabil, cea mai eleganta Prima Doamna a momentului. O spun multi dupa ce au analizat seria de aparitii publice din ultimele luni. Iata ce haine prefera sa poarte.

ATP: Marius Copil, locul 83 in lume - Cea mai buna clasare de pana acum din cariera

Ajuns pana in semifinalele turneului challenger de la Nottingham Anglia), Marius Copil a urcat pana pe locul 83 in ierarhia ATP cu 629 de puncte), aceasta fiind cea mai buna performanta de pana acum a carierei. Liderul clasamentului se mentine Andy Murray, britanicul fiind urmat de Rafael Nadal si Stanislas Wawrinka.

Lenovo anunta cea mai mica statie grafica si extinde gama de servicii business

Lenovo sustine ca ThinkStation P320 Tiny este cea mai mica statie grafica si beneficiaza de certificare ISV. Ca dimensiuni, e cam cat un roman mai generos pe care l-ai tine pe birou.

Ponta: Este cea mai urata situatie in care ma aflu de 14 ani incoace. Nu-mi doresc sa fiu nici membru al Guvernului, nici sef de partid

Victor Ponta a declarat, cu putin timp inainte de inceperea sedintei de plen pentru votul motiunii, ca este cea mai ciudata si mai urata situatie in care se afla din ultimii.

Victor Ponta: Cea mai urata si mai ciudata situatie de cand sunt parlamentar

Actualul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat ca este cea mai ciudata si mai urata situatie in care se afla din ultimii 14 ani de cand este parlamentar.

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )