Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cea mai lunga strada din Romania. Cum a ajuns strada Petrolistilor din Ticleni sa aiba 18 kilometri

Adevărul Adevărul,
Cea mai lunga strada din Romania. Cum a ajuns strada Petrolistilor din Ticleni sa aiba 18 kilometri

Strada Petrolistilor, din orasul gorjean Ticleni, este cea mai lunga din Romania. Are 18 de kilometri si de-a lungul ei locuieste mai mult de jumatate din populatia localitatii, care numara in total aproximativ 5. 000 de suflete. continuă pe Adevărul

Cea mai lunga strada din Romania. Cum a ajuns strada Petrolistilor din Ticleni sa aiba 18 kilometri si sa gazduiasca jumatate din populatia orasului

Strada Petrolistilor, din orasul gorjean Ticleni, este cea mai lunga din Romania. Are 18 de kilometri si de-a lungul ei locuieste mai mult de jumatate din populatia localitatii, care numara in total aproximativ 5. 000 de suflete.

Privelistea de basm oferita de Via Maria Theresia, cea mai lunga poteca tematica din Romania

Descoperita si pusa in valoare de nici un an, traseul Via Maria Theresia din Calimani, cea mai lunga poteca tematica din Romania, ofera privelisti de basm: de la piscuri care se intalnesc cu norii pana la spectaculoasa mina de sulf care parca prevesteste sfarsitul lumii.

Cele mai urmarite seriale din Romania

Cele mai urmarite seriale de televiziune din Romania sunt difuzate de Pro TV, Kanal D si Acasa TV. Iata care au fost cele mai de succes productii in luna februarie, luna in care romanii au urmarit, in numar foarte mare, actiunea acestora.

Surpriza de 8 Martie pentru mamele din Romania! Afla cum poti contribui si tu!

Observatorul Antenei 1 continua campania Infinit pentru mama, propunandu-si sa dedice mamelor din Romania cea mai lunga scrisoare. Iata cum se desfasoara acest proiect in care chiar si tu poti intra! .

Cea mai lunga cerere in casatorie: a cerut-o de sotie in fiecare zi, timp de un an

Cu aproximativ un an si jumatate in urma, Dean, un barbat din Statele Unite, a hotarat ca Jennifer, femeia cu care avea o relatie de numai opt luni de zile, este cea cu care vrea sa isi petreaca tot restul zilelor.

Radu Banciu: Dan Diaconescu, dintr-un simplu semi-analfabet, a ajuns unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. De asta nu ai nevoie de nicio explicatie sa-l inchizi pentru eternitate (VIDEO)

Radu Banciu spune ca pedeaspa primita de Dan Diaconescu in dosarul de santaj este una mare, in raport cu alte condamnari ale unor politicieni acuzati de fapte mult mai grave. Astazi am avut de-a face cu o.

Faze Tari: Fac sex live, nasc in salbaticie si gusta carne de om! Pe cand si la TV in Romania?; Descoperire socanta pe plaja din Mamaia. Ce a cazut de pe o nava si a ajuns pe nisip; Ea este cea mai batrana persoana din lume! Implineste 117 ani

Trecerea de pietoni care nu duce nicaieri. Oare ce a fost in mintea autoritatilor?O trecere de pietoni din orasul Chenzhou, China, poate fi catalogata. O femeie din Nigeria a hotarat sa divorteze dupa doar o saptamana. Motivul are legatura cu penisul sotului. Aisha Dannupawa, o femeie cu trei copii, din Nigeria.

VIDEO Cea mai batrana mama vrea sa fie bunica: Nu e imposibil

La aproape 77 de ani, Adriana Iliescu, cea mai varstnica mama din Romania, viseaza la ziua in care Eliza, fata ei in varsta de 10 ani, o va face bunica.

FOTO: Cele mai FRUMOASE POLITISTE din ROMANIA zguduie Internetul. Imaginile care i-au ULUIT pe straini

Multi barbati sunt de parere ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, iar politistele din Romania nu par sa faca exceptie.

Borza: Statul va obtine cel putin 500 de milioane de euro pe 15% din Hidroelectrica. Va fi cea mai mare listare din Romania

Hidroectrica va iesi din insolventa in 2015 si va fi listata la bursa in primul semestru din 2016, a declarat, la Londra, Remus Borza, administratorul judiciar al companiei, cu prilejul evenimentului Romania Investor Day.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )