Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cea mai mare colectie din lume de monede din vremea regilor sciti, adusa pe malul Borcei. Obiectele vin de la Ruse

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare colectie din lume de monede din vremea regilor sciti, adusa pe malul Borcei. Obiectele vin de la Ruse

Cea mai importanta colectie de monede scitice din lume a ajuns la Calarasi. Vernisajul expozitiei are loc pe 25 martie, la ora 11. 30, in sala Tezaur a Muzeului Dunarii de Jos Calarasi, la demisolul Consiliului Judetean. Obiectele vor putea fi admirate pana in luna mai 2016. continuă pe Adevărul

Cea mai mare aeronava din lume, dezvaluita in Anglia. E pregatita pentru lansare! VIDEO

Dirijabilul Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a fost prezentat publicului pentru prima oara luni, inaintea celui dintai zbor prevazut sa aiba loc in cursul acestui an, informeaza AFP.

Cea mai mare aeronava din lume, pregatita pentru lansare in Anglia

Dirijabilul Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a fost prezentat publicului pentru prima oara luni, inaintea celui dintai zbor prevazut sa aiba loc in cursul acestui an, informeaza AFP.

Britanicii au lansat cea mai mare aeronava din lume

Dirijabilul Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a fost prezentat oficial, inaintea celui dintai zbor prevazut sa aiba loc in cursul anului 2016.

SIF Moldova, cea mai mare crestere din BET-FI

Actiunile SIF2 Moldova s-au apreciat cu 3,26%, raportat la moneda euro, in perioada 14-21 martie 2016, inregistrand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, care arata evolutia SIF-urilor si a Fondului Proprietatea.

Arabia Saudita a devenit proprietar pe cea mai mare rafinarie din SUA, dupa un circ-monstru cu Shell

In urma tensiunilor dintre gigantii petrolieri Shell si Saudi Aramco, cele doua grupuri au decis divizarea unei companii mixte, in urma careia Arabia Saudita va prelua rafinaria din Port Arthur, cea mai mare din SUA, 26 de terminale de distributie plus marca Motiva.

Cea mai mare performanta din istoria sportului?

In ultimele 20 de sezoane din Premier League, titlul s-a impartit mereu intre patru echipe. Lucrurile sunt acum pe cale sa se schimbe, iar Leicester este aproape sa arate ca banii si bugetele uriase nu sunt mereu reteta pentru succes in sport.

Prognoza Erste: Romania va avea in 2016 cea mai mare crestere economica din Europa Centrala si de Est

Ritmul de dezvoltare in Europa Centrala si de Est CEE din acest an, de 3,1%, va fi superior celui din zona euro, de doar 1,6%. Economia Romaniei va avea cea mai mare expansiune, de 4,1%, in timp ce Polonia si Slovacia isi vor mentine cadenta de 3,6%, respectiv 3,5%, se arata intr-o analiza realizata de Erste Group, transmite Agerpres.

eMag: Categoria de produse pentru copii este cea mai mare. Avem 65.000 de articole

Categoria de produse pentru copii este cea mai mare dintre sectiunile listate pe eMag, in interiorul acesteia fiind introduse aproximativ 65. 000 de articole, a declarat pentru Wall-Street 360, Tudor Manea, general manager al eMag Romania, liderul.

Frauda bancara, cea mai mare dezamagire pentru UE

Frauda bancara a produs cu siguranta cea mai mare dezamagire a Uniunii Europene fata de Republica Moldova, considera premierul Pavel Filip, care reitereaza intentiile guvernului de a intreprinde toate actiunile necesare ca asa ceva sa nu se mai intample in Republica Moldova, noteaza IPN.

Teroare la Bruxelles. Hackerii de la Anonymous avertizeaza ca teroristii ISIS au planuit atacuri in mai multe orase din lume

Dupa atentatele de marti dimineata, de la Bruxelles, hackerii de la Anonymous au anuntat ca teroristii ISIS au planuit atacuri in mai multe orase din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )