Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cea mai mare companie aeriana din Republica Moldova a inregistrat pierderi de peste 72 de milioane de lei

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare companie aeriana din Republica Moldova a inregistrat pierderi de peste 72 de milioane de lei

Intreprinderea de stat AIR Moldova a avut anul trecut pierderi-record de 72,3 milioane de lei, arata un raport al ministerului Finantelor. Aceasta dupa ce in anul 2011 compania a inregistrat un profit de circa 10 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Prune, miez de nuci si vinuri din Republica Moldova. Ce vor servi participantii la Summitul de la Vilnius

Participantii la Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius vor gusta prune, miez de nuca, dar si vinuri din Republica Moldova.

A lasat Republica Moldova pentru a ingriji oamenii dintr-o comuna aradeana

O doctorita din Republica Moldova a ales sa trateze bolnavii dintr-o comuna aradeana. Desi face acest lucru de cativa ani, femeia spune ca nu ii este greu, deoarece oamenii de aici sunt buni la suflet, desi in zona lumea traieste mai mult din agricultura si cresterea animalelor, deoarece nu mai au locuri de munca.

Republica Moldova a primit 16 milioane de euro de la Uniunea Europeana pentru a moderniza sistemul sanatatii

Investitiile de pana acum ale Uniunii Europene in domeniul sanatate din Republica Moldova se ridica la circa 16 milioane de euro, iar UE va continua sa sustina si pe viitor Guvernul de la Chisinau, a comunicat ofiterul politic al Delegatiei Uniunii Europene de la Chisinau, Mindaugas Kacerauskis, in cadrul editiei a II-a a Forumului National de Sanatate.

REPORTAJ Black Friday: Cum a fost sarbatoarea reducerilor la cel mai mare magazin online din Romania

Tu ce ti-ai cumparat de Black Friday?. Daca n-ai auzit intrebarea asta, atunci ai fost departe de oras, departe de Internet sau pur si simplu te-ai ascuns sub vreo piatra din munti. Ieri, a fost Black Friday pe rit romanesc. Adevarul a ajuns la magazinul online care a luat sarbatoarea consumista americana in desert, adica la eMAG. Dincolo de nebunia din magazine, de pe site-uri, la ground zero lucrurile sunt linistite.

SONDAJ Adevarul: 3 din 4 romani vor Unirea cu Republica Moldova

3 din 4 romani Vor Unirea Romaniei cu Republica Moldova. Acesta este rezultatul unui sondaj de opiniei publicat de Adevarul si care releva preocuparea romanilor fata de soarta celor de dincolo de Prut, si se reconfirma sondajul realizat in 2012 de CRSS si care spunea ca peste 87,25% dintre romani Vor Unirea.

Romania va aloca in anul 2014 peste 12 milioane de lei pentru reluarea emisiei TVR in Republica Moldova

Bugetul Societatii Romane de Televiziune pe anul 2014, in cuantum de 179,9 milioane de lei romanesti, a fost avizat favorabil de Comisiile de cultura din Parlament, care au adoptat si un amendament pentru suplimentarea acestei sume cu 3,1 milioane de lei circa 12,5 milioane lei moldovenesti) , pentru reluarea emisiei TVR in Republica Moldova, potrivit Mediafax.

Titus Corlatean: Romania se va bate pentru ca Republica Moldova sa semneze Acordul de asociere si liber schimb cu UE

Ministrul de Externe al Romaniei, Titus Corlatean, a declarat sambata seara la postul Digi24 ca Romania va sprijini semnarea Acordului de asociere dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana, tara noastra propunadu-si sa fie prima care ratifica acest proiect.

Corlatean: Romania se va bate pentru ca Republica Moldova sa semneze Acordul de asociere si liber schimb cu UE

Ministrul de Externe al Romaniei, Titus Corlatean, a declarat sambata seara la postul Digi24 ca Romania va sprijini semnarea Acordului de asociere dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana, tara noastra propunadu-si sa fie prima care ratifica acest proiect.

Cea mai moderna statie de epurare a apei din Romania functioneaza pe baza de energie verde

Cea mai moderna statie de epurare si a doua ca marime din tara a fost inaugurata azi, la Cluj-Napoca. Investitia de 33 de milioane de euro, cofinantata din fonduri europene, permite asigurarea a circa jumatate din necesarul de energie electrica si termica pentru functionare din biogazul rezultat din namolul de epurare.

Arpad Torok: Europa Centrala si de Est va ramane cea mai importanta regiune pentru TriGranit

Europa Centrala si de Est va ramane cea mai importanta regiune pentru dezvoltatorul imobiliar ungar TriGranit Development, a declarat directorul companiei, Arpad Torok, intr-un interviu, informeaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )