Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cea mai mare competitie de fotbal juvenil din S-E Europei va avea loc la Brasov

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare competitie de fotbal juvenil din S-E Europei va avea loc la Brasov

Brasov Cup, cel mai puternic turneu de fotbal pentru copii si juniori din Sud-Estul Europei, a luat fiinta in anul 2009, la initiativa unor tineri pasionati de fotbal care au sesizat lipsa unor competitii puternice pentru fotbalul juvenil din Romania. continuă pe Adevărul

FOTO. Romanii au pierdut podiumul la cea mai mare competitie de MTB si BMX din tara

Riderii romani nu au reusit sa ajunga anul acesta pe podium la editia a cincea a competitiei de dirt jumping Dirt on Fire, care a avut loc in weekend, la Miercurea Ciuc.

Festivalul Gemenilor: invazie de gemeni, tripleti si cvadrupleti la cea mai mare intalnire de acest gen din lume

Cel mai mare Festival al Gemenilor se organizeaza din 1975 in Ohio, SUA, iar la editia de anul acesta au luat parte peste 2. 000 de persoane. Gemeni, tripleti si cvadrupleti si-au dat intalnire la cea mai mare sarbatoare de acest gen din lume.

Exporturile Chinei s-au diminuat cu 8,3% in luna iulie: Este cea cea mai mare scadere din ultimele patru luni

Exporturile Chinei s-au diminuat cu 8,3% in luna iulie, informeaza Bloomberg. Este vorba despre cea mai mare scadere din ultimele patru luni, care are loc in contextul cresterii valorii yuanului si reducerii.

Google isi schimba numele in Alphabet, anuntand cea mai mare restructurare din istoria sa

Gigantul american Google a anuntat un rebranding surpriza, urmand sa-si schimbe puternic structura organizationala si sa devina un holding numit Alphabet in care Google va fi o filiala. Numele Alphabet va inlocui Google pe bursa, iar acest conglomerat de companii va fi condus de Larry Page si Sergey Brin. Cream o noua companie, numita Alphabet . ) Ce este Alphabet? O colectie de companii dintre care cea mai mare este, bineinteles, Google, spune Larry Page.

Al treilea miliardar din lume a realizat cea mai mare investitie. Ce vrea sa cumpere

Al treilea miliardar din lume, investitorul american Warren Buffett, cu o avere estimata la 67 de miliarde de dolari, este aproape de cea mai mare achizitie pe care a facut-o pana in prezent - un producator de componente pentru aeronave care ar putea costa peste 30 de miliarde de dolari.

Warren Buffett, cea mai mare achizitie de pana acum: o companie de peste 30 mld. dolari

Investitorul american Warren Buffett, cu o avere estimata la 67 de miliarde de dolari, este aproape de cea mai mare achizitie pe care a facut-o pana in prezent- un producator de componente pentru aeronave care ar putea costa peste 30 de miliarde de.

Al treilea miliardar din lume se pregateste de cea mai mare investitie. Ce vrea sa cumpere

Al treilea miliardar din lume, investitorul american Warren Buffett, cu o avere estimata la 67 de miliarde de dolari, este aproape de cea mai mare achizitie pe care a facut-o pana in prezent - un producator de componente pentru aeronave care ar putea costa peste 30 de miliarde de dolari.

Cea mai mare actiune de cautare din istoria recenta a Romaniei. Cronologia celor sapte zile de cand mii de oameni si cateva institutii il cauta pe pilotul Mircea Craciun, disparut la bordul unui planor

La 6 august, ora 12:30, un planor de ultima generatie era tractat de pe Aerodromul Ghimbav pentru a efectua un zbor de verificare dupa ansamblare. La bordul aparatului, in valoare de 200. 000 de euro, se afla Mircea Craciun, considerat cel mai bun pilot de planor de distanta din Romania. Cu un record personal de 700 de kilometri de zbor liber, pilotul se pregatea pentru a atinge recordul mondial de 1. 000 de kilometri. Planorul a disparut insa, iar 1. 350 de oameni, 11 aeronave si doua drone s-au mobilizat pentru actiunile de cautare. Aceasta este in continuare de negasit, la sase zile dupa disparitie. Citeste cronologia celor sase zile de eforturi zadarnice ale autoritatilor.

EXPERT Bulgaria: Exista reprezentanti SI in tara, dar ei nu sunt cea mai mare problema

Un expert in securitate, generalul Ivan Boiagiev, a spus ca exista reprezentanti ai gruparii Statul Islamic SI) in Bulgaria, dar problema mai mare sunt actiunile haotice ale institutiilor. El a denuntat o panica si masuri de securitate artificiale in ultimele zile.

Pretul cuprului, in cea mai lunga perioada de declin din ultimii doi ani

Cotatia futures a cuprului - metal industrial cu o utilizare extrem de variata, de la constructia de locuinte la fabricarea aparaturii electrocasnice - inregistreaza, pe pietele externe, cea mai lunga perioada de declin din ultimii doi ani, pe fondul avansului stocurilor din domeniu. Dar, mai mult decat atat, fondurile speculative pariaza ca perioada cea mai grea pentru piata cuprului abia urmeaza sa vina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )