Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cea mai mare pepiniera din tara se face la Brasov cu bani europeni

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare pepiniera din tara se face la Brasov cu bani europeni

Aceasta va fi amenajata pe o suprafata de aproximativ 1,9 hectare, la marginea drumului forestier care se continua din strada Plopilor din cartierul Noua. continuă pe Adevărul

Nimeni nu se astepta ca ea sa fie desemnata cea mai FRUMOASA femeie din lume. Vezi cum arata

Cea mai frumoasa femeie din lume este actrita Lupita Nyongo, laureata cu premiul Oscar pentru rolul secundar din 12 ani de sclavie. Noua sa distinctie vine din partea revistei americane People care a publicat noua.

Actrita Lupita Nyongo, desemnata cea mai frumoasa persoana din lume, de revista People

Lupita Nyongo, castigatoarea premiului Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol secundar in acest an, a fost desemnata de revista People cea mai frumoasa persoana din lume. Actrita de 31 de ani,.

Spania a inregistrat cea mai mare crestere economica din ultimii sase ani, in primul trimestru

Spania a inregistrat in primul trimestru o crestere economica de 0,4%, potrivit estimarii bancii centrale. Cresterea este cea mai rapida din ultimii sase ani si dubla fata de trimestrul anterior, cu toate.

Dacia, cea mai solida crestere din grupul Renault

Veniturile Renault au scazut cu 0,1% in primul trimestru, la 8,26 miliarde euro, din cauza aprecierii euro pe pietele valutare, in pofida vanzarilor mai mari de autoturisme. Chiar si asa, Dacia a inregistrat cea mai rapida crestere dintre marcile.

Canta cu trupa ta la cel mai mare festival din Bulgaria, Kavarna Rock!

METALHEAD alaturi de organizatorii festivalului KAVARNA ROCK si CIUC PREMIUM, ofera sansa trupelor romanesti de a canta pe scena celui mai mare eveniment de rock si metal din Bulgaria, intre 27 si 29 iunie, participand la concursul The Road To Kavarna Rock Festival.

Lupita Nyongo, cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2014!

Prestigioasa revista americana People a facut clasamentul celor mai frumoase femei din lume in anul 2014, iar actrita de origine keniana Lupita Nyongo se afla de aceasta data in fruntea clasamentului. Lupita le calca astfel pe urme unor frumuseti de marca precum Julia Roberts sau Cindy Crawford.

Bucataria, cea mai mare sursa de infectii rezistente din casa. Cum sa o igienizezi corect

Pe un numar mare de ustensile din bucatariile francezilor, elvetienilor si germanilor s-au gasit urme importante de bacterii Escherichia coli rezistente la antibiotice, potrivit unui studiu recent.

Nausica, din nou pe scena Bucharest Fashion Week, cel mai mare festival de moda din tara

Creatiile acesteia au fost prezentate aseara, in cadrul celei de a XX-a editii a festivalului la care au participat designeri si branduri cunoscute din tara si din strainatate.

Business B1 la zi: Romania, cea mai mare scadere a lucrarilor de constructii din UE

Romania a inregistrat cel mai semnificativ declin al lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana in februarie 2014 comparativ cu perioada similara din 2013, arata datele prezentate de OficiulEuropean de.

VIDEO Cea mai mare incarcatura transportata pe soselele din Romania

Desfasurare impresionanta de forte si trafic bulversat, marti dimineata, in judetul Buzau, din cauza unui convoi agabaritic. Un utilaj gigantic, fabricat de o societate din Buzau pentru rafinaria Petrobrazi, a traversat zona industriala a orasului in drum spre Ploiesti. O astfel de incarcatura, cu o lungime de 55 de metri si o greutate de peste 400 de tone, nu a mai circulat pana acum pe strazile din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )