Libnet.ro
UNICEF

15:00

Bucataria, cea mai mare sursa de infectii rezistente din casa. Cum sa o igienizezi corect

Adevărul Adevărul,
Bucataria, cea mai mare sursa de infectii rezistente din casa. Cum sa o igienizezi corect

Pe un numar mare de ustensile din bucatariile francezilor, elvetienilor si germanilor s-au gasit urme importante de bacterii Escherichia coli rezistente la antibiotice, potrivit unui studiu recent. continuă pe Adevărul

Spania a inregistrat cea mai mare crestere economica din ultimii sase ani, in primul trimestru

Spania a inregistrat in primul trimestru o crestere economica de 0,4%, potrivit estimarii bancii centrale. Cresterea este cea mai rapida din ultimii sase ani si dubla fata de trimestrul anterior, cu toate.

Business B1 la zi: Romania, cea mai mare scadere a lucrarilor de constructii din UE

Romania a inregistrat cel mai semnificativ declin al lucrarilor de constructii din Uniunea Europeana in februarie 2014 comparativ cu perioada similara din 2013, arata datele prezentate de OficiulEuropean de.

VIDEO Cea mai mare incarcatura transportata pe soselele din Romania

Desfasurare impresionanta de forte si trafic bulversat, marti dimineata, in judetul Buzau, din cauza unui convoi agabaritic. Un utilaj gigantic, fabricat de o societate din Buzau pentru rafinaria Petrobrazi, a traversat zona industriala a orasului in drum spre Ploiesti. O astfel de incarcatura, cu o lungime de 55 de metri si o greutate de peste 400 de tone, nu a mai circulat pana acum pe strazile din Romania.

Cea mai mare pepiniera din tara se face la Brasov cu bani europeni

Aceasta va fi amenajata pe o suprafata de aproximativ 1,9 hectare, la marginea drumului forestier care se continua din strada Plopilor din cartierul Noua.

Faze Tari: Are cea mai mare colectie de femei gonflabile! Ce gest incredibil a facut pentru pasiunea lui; Un batran este lovit de tren, apoi se ridica singur; A murit in timpul unei partide de sex, insa continuarea e terifianta

Un rus beat incearca sa cucereasca un gard. Vezi daca reuseste. Povestile cu betivii din Rusia rezoneaza in toata lumea de ceva timp. Clipul cu matolul care. Te imbraci si prinzi Internet peste tot!Uita de ceasurile si ochelarii inteligenti! Acum te poti transforma intr-un dispozitiv Wi-Fi portabil, pur si simplu imbracat.

Antena 1 inroleaza cel mai bun om din Pro TV, Mona Segall. impreuna vom crea cea mai mare platforma de divertisment

Antena Group a confirmat ca incepe colaborarea cu unul dintre cei mai valorosi producatori ai postului rival, Pro TV, Mona Segall, artizanul unor show-uri de succes precum Romanii au talent si Vocea Romaniei.

Din cele 600.000 de firme active ne-intrate in insolventa, doar 3% sunt considerate mari. Cele 3% au cifra de afaceri cumulata mai mare decat PIB-ul Romaniei si ofera un job unei treimi din populatia angajata (studiu)

Din totalul celor aproximativ 700. 000 de companii inregistrate la Registrul Comertului, aproximativ 600. 000 nu se aflau in procedura de insolventa la 1 martie 2014. Cea mai mare parte a companiilor, peste 580. 000, este formata din companii mici si mijlocii, cu active sub un milion de euro. De asemenea, au fost identicate doar 19. 832 de companii mari, cu impact. Practic piata este formata dintr-un numar foarte mare de companii mici si un numar mic de companii mari, se arata intr-un studiu al Casei de Insolventa Transilvania. Vezi in atasament studiul integral.

TIME: Beyonce, personalitatea cea mai influenta

Ca in fiecare an, revista Time alege personalitatea cea mai influenta din lume. Iar in acest an, in varful clasamentului se afla Beyonce.

Dacia, cea mai solida crestere din grupul Renault

Veniturile Renault au scazut cu 0,1% in primul trimestru, la 8,26 miliarde euro, din cauza aprecierii euro pe pietele valutare, in pofida vanzarilor mai mari de autoturisme. Chiar si asa, Dacia a inregistrat cea mai rapida crestere dintre marcile.

A fost vanduta cea mai scumpa masina din China: Hongqi L5

Cea mai scumpa masina chinezeasca produsa vreodata a fost vanduta recent pentru un om de afaceri din Beijing. Limuzina Hongqi L5, destinata deminitarilor chinezi, a fost scoasa la vanzare pentru nu mai putin de cinci milioane de yuani, ceea ce reprezinta echivalentul a 580. 000 de euro, relateaza BBC.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )