Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare placinta cu branza, atractia Parcului Copiilor in weekend

România Liberă România Liberă,
Cea mai mare placinta cu branza, atractia Parcului Copiilor in weekend

Bucurestenii amatori de mancare traditionala vor putea merge, in acest weekend, in Parcul Copiilor, la targul dedicat Sfintilor Petru si Pavel. continuă pe România Liberă

Irak. Insurgentii au incendiat cea mai mare rafinarie a tarii

In ascensiunea violenta spre capitala irakiana, insurgentii care au capturat mare parte din nordul Irakului au incendiat cea mai mare rafinarie a tarii. Este a doua oara cand pun control asupra ei, insa.

Economia SUA a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%

Economia Statelor Unite aleAmericii a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%. Declinul inregistrat a fost peste asteptarile analistilor si peste estimarea.

Borza: Producatorii eolieni ar trebui sa plateasca taxa pe vant. Din 28 de state UE, 24 nu au taxa pe apa, din cele 4 care au, in Romania e cea mai mare

Din cele 28 de state ale Uniunii Europene, un numar de 24 nu au deloc tarif pe apa, iar din cele patru care au, Romania are nivelul cel mai mare, nivelul fiind de cinci ori mai mare decat in Franta, a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica.

Borza: Producatorii eolieni ar trebui sa plateasca taxa pe vant. Dintre cele 4 state care au taxa pe apa, in Romania e cea mai mare

Din cele 28 de state ale Uniunii Europene, un numar de 24 nu au deloc tarif pe apa, iar din cele patru care au, Romania are nivelul cel mai mare, nivelul fiind de cinci ori mai mare decat in Franta, a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al Hidroelectrica.

SUA a inregistrat in primul trimestru al anului cea mai mare contractie economica din ultimii cinci ani

Economia Statelor Unite s-a contractat mai puternic decat estimarile in primul trimestru, inregistrand cel mai mare declin din ultimii cinci ani, potrivit estimarii finale publicate miercuri de Departamentul Comertului si citata de AFP.

LG lanseaza in Romania telefonul cu cea mai mare rezolutie. Prin ce se remarca G3, rivalul pentru Galaxy S5

LG G3 a fost lansat in Romania, in aceasta seara, si va fi disponibil la un pret de 2. 700 de lei. Iata ce au inclus sud-coreenii in cel mai nou smartphone al lor.

LG G3 vine oficial in Romania. Cum se prezinta telefonul cu cea mai mare rezolutie

LG G3 a fost lansat oficial in Romania. Sud-coreenii isi aduc cel mai nou smartphone la un pret de 2. 700 de lei. Iata ce il face meritoriu pentru o investitie. LG a lansat G3 in Romania, la fel ca pe plan global, sub deviza Simple is the new smart si vine cu dotari foarte bune. Are, in primul rand, un ecran de 5,5 inci la o rezolutie 2K, ceea ce inseamna 2. 440 pixeli, cu o reproducere foarte buna a culorilor, [].

Studiu: Romania, a 4-a cea mai mare piata bancara din regiune

Romania si-a mentinut pozitia de a patra anul trecut in clasamentul celor mai mari piete bancare din Europa Centrala si de Est ECE), insumand active bancare totale de 91,40 miliarde de euro, dintr-un totala pe regiune de 927,80 miliarde de euro,.

Schaeuble: Contractarea de noi datorii ar fi cea mai mare greseala

Contractarea de noi datorii ar fi cel mai rau lucru posibil pe care l-ar putea face tarile europene, potrivit ministrului german de Finante, Wolfgang Schaeuble.

Analiza Mazars: Romania, printre tarile cu cea mai redusa cota de impozitare directa si cea mai mare TVA

Schimbarile din perioada 2013-2014 ale mediului fiscal din Europa Centrala si de Est indica faptul ca la nivelul regiunii se pastreaza o usoara tendinta de reducere a impozitarii directe, in paralel cu atenuarea cresterii TVA. Potrivit datelor studiului regional MAZARS Central Eastern European Tax Brochure 2014, rata medie a impozitului pe profit este in prezent de aproximativ 17%, iar cota medie a TVA se mentine la aproximativ 21%. Romania se afla in continuare sub media regionala a cotei impozitului pe profit, in timp ce cota TVA de 24% o plaseaza intre tarile Europei Centrale si de Est cu cel mai ridicat nivel al poverii fiscale din impozitarea indirecta. Studiul analizeaza cadrul de impozitare existent in regiune, permitand compararea principalilor factori de competitivitate fiscala la nivelul tarilor din Europa Centrala si de Est.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )