Libnet.ro
UNICEF

15:30

Schaeuble: Contractarea de noi datorii ar fi cea mai mare greseala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Schaeuble: Contractarea de noi datorii ar fi cea mai mare greseala

Contractarea de noi datorii ar fi cel mai rau lucru posibil pe care l-ar putea face tarile europene, potrivit ministrului german de Finante, Wolfgang Schaeuble. continuă pe Ziarul Bursa

Economia SUA a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%

Economia Statelor Unite aleAmericii a inregistrat in primul trimestru cea mai mare contractie din ultimii 5 ani, de 2,9%. Declinul inregistrat a fost peste asteptarile analistilor si peste estimarea.

SUA a inregistrat in primul trimestru al anului cea mai mare contractie economica din ultimii cinci ani

Economia Statelor Unite s-a contractat mai puternic decat estimarile in primul trimestru, inregistrand cel mai mare declin din ultimii cinci ani, potrivit estimarii finale publicate miercuri de Departamentul Comertului si citata de AFP.

Studiu: Romania, a 4-a cea mai mare piata bancara din regiune

Romania si-a mentinut pozitia de a patra anul trecut in clasamentul celor mai mari piete bancare din Europa Centrala si de Est ECE), insumand active bancare totale de 91,40 miliarde de euro, dintr-un totala pe regiune de 927,80 miliarde de euro,.

Un virus pune in pericol cea mai mare rezervatie de castani comestibili din Romania

Una dintre cele mai mari rezervatii naturale din nordul Transilvaniei, cea de castani comestibili din jurul Baii Mari, este in pericol. Motivul este contaminarea cu un virus, care produce boala numita cancerul scoartei. Acest virus provoaca defolierea castanilor, din zona bazei spre varf, iar castanii care nu sunt tratati risca sa moara.

Analiza Mazars: Romania, printre tarile cu cea mai redusa cota de impozitare directa si cea mai mare TVA

Schimbarile din perioada 2013-2014 ale mediului fiscal din Europa Centrala si de Est indica faptul ca la nivelul regiunii se pastreaza o usoara tendinta de reducere a impozitarii directe, in paralel cu atenuarea cresterii TVA. Potrivit datelor studiului regional MAZARS Central Eastern European Tax Brochure 2014, rata medie a impozitului pe profit este in prezent de aproximativ 17%, iar cota medie a TVA se mentine la aproximativ 21%. Romania se afla in continuare sub media regionala a cotei impozitului pe profit, in timp ce cota TVA de 24% o plaseaza intre tarile Europei Centrale si de Est cu cel mai ridicat nivel al poverii fiscale din impozitarea indirecta. Studiul analizeaza cadrul de impozitare existent in regiune, permitand compararea principalilor factori de competitivitate fiscala la nivelul tarilor din Europa Centrala si de Est.

Economia SUA se clatina: contractie de 2,9% in T1, cea mai mare din ultimii cinci ani

Economia Statelor Unite a inregistrat in primul trimestru o contractie record a ultimilor cinci ani, de 2,9%, intrecand astfel estimarile analistilor si estimarile initiale de 1%, potrivit datelor Departamentului pentru Comert publicate miercuri,.

Situatie dramatica pentru cea mai mare universitate privata din Moldova. Fiscul vinde pana si perdelele si lenjeria din Universitatea Petre Andrei

Agentia Judeteana a Finantelor Publice din Iasi va organiza pe 3 iulie o licitatie public in care bunurile universitatii private Petre Andrei din Iasi, printre care si mobilierul sau logistica, vor fi scoase la vanzare.

Electrica- cea mai mare oferta derulata prin Bursa

Statul doreste sa privatizeze distribuitorul si furnizorul de energie Electrica, in urma ofertei publice aflata in derulare in perioada 16-25 iunie 2014, compania fiind inclusa in programul agreat cu Fondul Monetar International.

Supravegherea cetatenilor, cea mai mare problema a oraselor destepte: Multora nu le pasa de tine, ci de cei ca tine

Tehnologia a avansat foarte mult in ultima jumatate de secol, iar orasele nu vor ramane doar o adunatura de metal, beton si asfalt. Iata cum se vor dota si orasele inteligente in care vom trai in viitor.

Irlanda este cea mai 'buna' tara din lume: a contribuit cel mai mult la dezvoltarea planetei

Irlanda este cea mai buna tara din lume pentru ca a avut cea mai mare contributie la dezvoltarea planetei si a umanitatii, potrivit unui nou studiu, scrie The Independent .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )