Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cea mai mica sculptura din lume, zdrobita din greseala de un fotograf

Hotnews Hotnews,
 Cea mai mica sculptura din lume, zdrobita din greseala de un fotograf

Una dintre cele mai mici sculpturi din lume a fost zdrobita accidental de degetul unui fotograf, lasand artistul care a creat-o intr-o stare de soc, noteaza The Independent. continuă pe Hotnews

Eugenie Bouchard a devenit cea mai invidiata femeie din lume

Si nu pentru ca ar fi castigat, asa peste noapte, un turneu de Mare Slem, ci pentru ca a schimbat mai multe mingi cu unul dintre idolii generatiei actuale.

Actiunile SIF1, cea mai mare apreciere din indicele BET-FI, dupa alegeri

Actiunile SIF1 Banat-Crisana au crescut cu 1,60%, raportat la moneda euro, in perioada 2-9 martie 2015, inregistrand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, dupa ce, recent, au avut loc alegeri pentru patru locuri in Consiliul de Administratie.

Romania, in topul celor mai ieftine burse din lume: actiunile locale ar trebui sa urce cu 50% pentu a bate maximele

Piata de actiuni din Romania ar trebui sa urce cu aproximativ 50% pentru a reveni la recordurile istorice din 2007, sau, mai exact, la preturile pe care alte burse precum cele din SUA, Germania sau Marea Britanie le-au reatins deja.

Al doilea cel mai scump stadion din lume, Estadio Mane Garrincha din Brasilia, a ajuns sa fie folosit ca depou pentru autobuze

Cel mai scump stadion pe care s-a jucat la Cupa Mondiala, Estadio Mane Garrincha din Brasilia, a ajuns sa fie folosit de municipalitate ca depou pentru autobuze, scrie Metro. co. uk Al doilea cel mai scump stadion.

FOTO. Cum va arata cel mai modern muzeu din lume

Muzeul Viitorului din Dubai are un plan arhitectural inedit. Cladirea va fi construita in forma unui inel oval si va gazdui cele mai moderne si mai interesante inovatii, informeaza Daily Mail.

Reactia lui Mircea Lucescu dupa cea mai grea infrangere din cariera lui. Credeti ca a uitat de arbitri?

Bayern - Sahtior s-a terminat 7-0, pecetluind cea mai drastica infrangere din cariera de antrenor a lui Mircea Lucescu.

IRES: DNA beneficiaza de cea mai ridicata incredere din partea romanilor

Toate institutiile care activeaza in sistemul juridic din Romania beneficiaza de nivele de incredere mult superioare majoritatii institutiilor din Romania, arata Barometrul increderii in institutii, realizat de IRES, in 9-10 martie 2015.

Cea mai neagra zi din istoria recenta a Japoniei. Astazi de implinesc 4 ani de la cutremurul devastator, care a omorat peste 18.000 de suflete

Astazi se implinesc patru ani de la cutremurul de magnitudine 9 din Japonia, urmat de un tsunami care a declansat accidentul nuclear de la Fukushima. Peste 18. 000 de persoane au murit sau sunt date disparute in.

Cel mai periculos traseu din lume, inchis din motive de securitate, se redeschide pe 28 martie

Cel mai periculos traseu din lume, El Caminito del Rey Mica poteca a Regelui), era o provocare populara pentru aventurieri inainte de a fi inchis. inchiderea sa a fost determinata de faptul ca, intre 1999 si 2000, cinci oameni si-au pierdut viata incercand sa strabata acest drum.

Liga Campionilor: Bayern - Sahtior 7-0! Cea mai grea infrangere pentru Mircea Lucescu, cea mai rapida eliminare

Bayern Munchen s-a calificat in sferturile Ligii Campionilor, dupa ce-a transat clar partida retur cu Sahtior Donetk, scor 7-0! Cu vant rapid in pupa din partea unui arbitru scotian, echipa lui Guardiola s-a distrat cu oamenii lui Lucescu, fundasul ucrainean Kucker bifand cea mai rapida eliminare din istoria competitiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )