Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania, in topul celor mai ieftine burse din lume: actiunile locale ar trebui sa urce cu 50% pentu a bate maximele

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania, in topul celor mai ieftine burse din lume: actiunile locale ar trebui sa urce cu 50% pentu a bate maximele

Piata de actiuni din Romania ar trebui sa urce cu aproximativ 50% pentru a reveni la recordurile istorice din 2007, sau, mai exact, la preturile pe care alte burse precum cele din SUA, Germania sau Marea Britanie le-au reatins deja. continuă pe Wall-Street Ro

Al doilea cel mai scump stadion din lume, Estadio Mane Garrincha din Brasilia, a ajuns sa fie folosit ca depou pentru autobuze

Cel mai scump stadion pe care s-a jucat la Cupa Mondiala, Estadio Mane Garrincha din Brasilia, a ajuns sa fie folosit de municipalitate ca depou pentru autobuze, scrie Metro. co. uk Al doilea cel mai scump stadion.

FOTO. Cum va arata cel mai modern muzeu din lume

Muzeul Viitorului din Dubai are un plan arhitectural inedit. Cladirea va fi construita in forma unui inel oval si va gazdui cele mai moderne si mai interesante inovatii, informeaza Daily Mail.

Cum arata birourile Lenovo din Bucuresti: incursiune in activitatea celui mai mare producator de PC-uri din lume

Cand vorbesti de tehnologie te gandesti la Lenovo, in momentul de fata cel mai mare producator de PC-uri la nivel global si in topul celor mai mari producatori de smartphone-uri din lume. Am vizitat insa si birourile gigantului din Romania, companie.

Cel mai periculos traseu din lume, inchis din motive de securitate, se redeschide pe 28 martie

Cel mai periculos traseu din lume, El Caminito del Rey Mica poteca a Regelui), era o provocare populara pentru aventurieri inainte de a fi inchis. inchiderea sa a fost determinata de faptul ca, intre 1999 si 2000, cinci oameni si-au pierdut viata incercand sa strabata acest drum.

VIDEO Numerele de striptease masculin, in ofertele celor mai multe localuri din Buzau, de 8 Martie

Cluburile si restaurantele din Buzau s-au intrecut, in acest weekend, in programe speciale dedicate femeilor. Cum era de asteptat, numerele de striptease masculin au fost elementul comun al tuturor petrecerilor din oras.

VIDEO: Innos D6000, primul smartphone din lume cu doua baterii suprapuse

Innos D6000 este un smartphone chinezesc care a impresionat lumea intreaga. Este primul telefon din lume cu doua baterii suprapuse. Mai mult decat atat, cei 6. 000 de mAh pe care ii are in total, il fac sa fie si telefonul cu cea mai mare capacitate, phonearena. com.

Patru eroi anonimi, trei povesti, doua cuvinte: Cupa Davis. Competitia care a oferit, duminica, al doilea cel mai lung meci din istoria tenisului

Aveati nevoie de inspiratie azi? Aflati cateva povesti. Doi jucatori si-au impartit lovituri vreme de 6 ore si 42 de minute - al doilea cel mai lung meci din istoria tenisului. Un jucator de pe locul 344 in lume, care a castigat doua meciuri de cate 5 seturi pentru Elvetia! Inutil, insa. Un jucator operat pe inima la 21 de ani si care joaca tenis cu un pacemaker, a debutat pentru Elvetia la 28 de ani. A pierdut. Sau a castigat, de fapt?.

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istoria cupelor europene

Cu cele doua goluri marcate impotriva celor de la Schalke 4-3 pentru nemti pe Santiago Bernabeu), Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun marcator din istoria cupelor europene cu 78 de goluri), devansandu-l pe Raul Gonzalez 77).

GALERIE FOTO. Povestea primei femei manechin din lume

Primul model profesionist din lume, Simone Micheline Bodin, cunoscuta cu numele Bettina Graziani, a murit, luni, la varsta de 89 de ani. Cariera Bettinei a fost diferita fata de cea a modelelor profesioniste de astazi. Viata ei a fost la fel de plina de eleganta, rafinament si mister ca pozele in care a aparut si ca prezentarile de moda la care a participat, informeaza vanityfair. com.

Victor Ponta, investitorilor britanici: Avem la est un mare urs, dar Romania e cea mai stabila, reducem TVA

Premierul Victor Ponta i-a asigurat pe investitorii britanici ca, desi la est este un mare, mare urs, care pretinde ca doarme sau ca se apropie de teritoriul romanesc, facand rau altor state, Romania ramane cea mai stabila tara din regiune.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )