Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cea mai scumpa pizza din Romania este la Reghin. Cat costa neobisnuitul produs facut din AUR (FOTO)

B1 B1,
Cea mai scumpa pizza din Romania este la Reghin. Cat costa neobisnuitul produs facut din AUR (FOTO)

Cea mai exclusivista pizza din Romania se gaseste intr-un restaurant din Reghin. Neobisnuitul produs poarta numele de Al Tartufo si contine foita de aur si trufe. Pretul unei. continuă pe B1

Cum arata cea mai scumpa geanta din lume

Record stabilit de o geanta Hermes Birkin, vanduta la o licitatie din Hong-Kong! Aceasta a fost achizitionata de un colectionar anonim, care a oferit peste 300 de mii de dolari pentru a obtine pretiosul.

FOTO. Cine este si cum traieste cea mai tanara miliardara din lume

Cea mai tanara miliardara din lume este norvegiana Alexandra Andresen, care la doar 19 ani are o avere de 1,2 miliarde de dolari, conform clasamentului realizat de revista Forbes, scrie The Independent.

Brukenthal, cel mai vechi muzeu din Romania

Unul dintre cele mai valoroase edificii in stil baroc din Romania este fara indoiala, palatul Brukenthal, primul muzeu din tara, care gazduieste o multime de exponate valoroase si colectii importante de art?.

Roberto Saviano: Marea Britanie este cea mai corupta tara din lume

Cea mai corupta tara din lume este Marea Britanie, sustine jurnalistul si scriitorul italian Roberto Saviano, un fin cunoscator al crimei organizate.

Cea mai calda zi din luna mai: in unele zone vor fi chiar si 32 de grade (VIDEO)

Dupa ce am tremurat de frig aproape toata primavara, apropierea verii incepe sa se simta in sfarsit. Luni se anunta a fi cea mai calda zi din luna mai in sudul tarii. Vor fi 32 de.

VIDEO: Colaborare neasteptata a mai multor artiste din Romania

Patru artiste din Romania, printre care si cantarete cunoscute pe plan international, si-au unit fortele intr-un proiect numig GGrecords. Este vorba de INNA, Antonia, Alexandra Stan si Lori.

Cei mai mari finantatori din Romania

Bancile din Romania isi indeplinesc rolul de intermediar financiar in proportie de 90%, in acest context sistemul bancar autohton fiind cel mai mare finantator al economiei si societatii romanesti.

Dan Negru, cea mai frumoasa amintire din copilarie

Pentru ca tot este 1 iunie, vedete isi reamintesc cu placere de copilarie. Nici Dan Negru nu face exceptie.

Parintii s-au ingrozit cand au aflat ce facea cu elevii cea mai frumoasa profesoara din oras

O profesoara din Texas a fost condamnata la 10 ani de inchisoare dupa ce a intretinut relatii sexuale cu trei elevi, scrie Daily Mail. Rachel Bauer, o profesoara de 25 de ani care preda Agricultura.

Nunta din hangar, cu invitati picati din cer. Cum si-a planuit un fost pilot Tarom cea mai importanta petrecere din viata

Un fost pilot Tarom a organizat cea mai importanta petrecere din viata in hangarul aerodrumului din localitatea aradeana Siria. Petrecerea prin care Stefan Sabau 35 de ani) si-a celebrat casatoria cu Ina Pricop 34 de ani) s-a desfasurat in interiorul halei care adaposteste, de regula, avioanele de mici dimensiuni ale pasionatilor de zbor din Arad.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )