Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cum arata cea mai scumpa geanta din lume

Antena3 Antena3,
Cum arata cea mai scumpa geanta din lume

Record stabilit de o geanta Hermes Birkin, vanduta la o licitatie din Hong-Kong! Aceasta a fost achizitionata de un colectionar anonim, care a oferit peste 300 de mii de dolari pentru a obtine pretiosul. continuă pe Antena3

FOTO. Cine este si cum traieste cea mai tanara miliardara din lume

Cea mai tanara miliardara din lume este norvegiana Alexandra Andresen, care la doar 19 ani are o avere de 1,2 miliarde de dolari, conform clasamentului realizat de revista Forbes, scrie The Independent.

Cea mai scumpa pizza din Romania este la Reghin. Cat costa neobisnuitul produs facut din AUR (FOTO)

Cea mai exclusivista pizza din Romania se gaseste intr-un restaurant din Reghin. Neobisnuitul produs poarta numele de Al Tartufo si contine foita de aur si trufe. Pretul unei.

Roberto Saviano: Marea Britanie este cea mai corupta tara din lume

Cea mai corupta tara din lume este Marea Britanie, sustine jurnalistul si scriitorul italian Roberto Saviano, un fin cunoscator al crimei organizate.

FOTOGALERIE Un camp usor amenajat - Cum arata cel mai mare parc din Ploiesti, inaugurat acum doua zile

La Ploiesti s-a deschis sambata cel mai mare parc din oras, dar vestea buna a fost umbrita de numeroasele neajunsuri ale noului loc de relaxare. Acum, la doua zile de la inaugurare, orice urma de festivism a disparut, iar parcul arata extrem de nefinisat si nu este nici tipenie de om. De ce? In parc nu este umbra mai deloc, lacul artificial pare dintr-o exploatare miniera, nu exista nici macar un banal chiosc, iar accesul la parc este foarte complicat.

Cea mai calda zi din luna mai: in unele zone vor fi chiar si 32 de grade (VIDEO)

Dupa ce am tremurat de frig aproape toata primavara, apropierea verii incepe sa se simta in sfarsit. Luni se anunta a fi cea mai calda zi din luna mai in sudul tarii. Vor fi 32 de.

Ion Tiriac face si el scandal la Roland Garros: De ce Franta cea mai democratica tara din lume?

Problemele uriase inregistrate la aceasta editie a Roland Garrosului, din cauza ploilor, au devenit unul dintre cele mai fierbinti subiecte ale momentului.

Ion Tiriac face, si el, scandal la Roland Garros: De ce e Franta cea mai democratica tara din lume?

Problemele uriase inregistrate la aceasta editie a Roland Garrosului, din cauza ploilor, au devenit unul dintre cele mai fierbinti subiecte ale momentului.

Romania, pe locul 49 din 61 in clasamentul celor mai competitive economii din lume

Romania a coborat doua pozitii in clasamentul celor mai competitive economii din lume in 2016, clasandu-se pe locul 49 din 61 de tari, potrivit raportului anual al Institutului pentru Management si Dezvoltare IMD) din Lausanne Elvetia).

Peter Sunde, Pirate Bay: Mark Zukerberg este dictatorul celei mai mari natiuni din lume

Facebook a capatat o pozitie atat de dominanta, incat a devenit una dintre cele mai mari natiuni ale lumii, iar CEO-ul ei, Mark Zuckerberg, este dictatorul acestei tari, a declarat Peter Sunde, cofondator al site-ului Pirate Bay,.

Parintii s-au ingrozit cand au aflat ce facea cu elevii cea mai frumoasa profesoara din oras

O profesoara din Texas a fost condamnata la 10 ani de inchisoare dupa ce a intretinut relatii sexuale cu trei elevi, scrie Daily Mail. Rachel Bauer, o profesoara de 25 de ani care preda Agricultura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )