Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Tiriac face si el scandal la Roland Garros: De ce Franta cea mai democratica tara din lume?

Adevărul Adevărul,
Ion Tiriac face si el scandal la Roland Garros: De ce Franta cea mai democratica tara din lume?

Problemele uriase inregistrate la aceasta editie a Roland Garrosului, din cauza ploilor, au devenit unul dintre cele mai fierbinti subiecte ale momentului. continuă pe Adevărul

Ion Tiriac face, si el, scandal la Roland Garros: De ce e Franta cea mai democratica tara din lume?

Problemele uriase inregistrate la aceasta editie a Roland Garrosului, din cauza ploilor, au devenit unul dintre cele mai fierbinti subiecte ale momentului.

Ion Tiriac face scandal dupa Roland Garros: Ce vor spune 210 tari? Ca ploua?

Programul turneului de la Roland Garros a fost dat peste cap de vremea capricioasa, iar in ultimele zile majoritatea meciurilor au fost amanate in repetate randuri. Ion Tiriac, patronul.

Le spun de 20 de ani ca trebuie sa aiba un teren acoperit. O lume intreaga rade acum. Ion Tiriac, dezamagit de organizatorii turneului Roland Garros

Ploaia care a cazut peste capitala Frantei in utlimele zile a dat mari batai de cap organizatorilor turnului de tenis Roland Garros. Ion Tiriac, fost jucator de tenis, a vorbit despre acest lucru,.

David Ferrer: Roland Garros este singurul turneu care nu a evoluat, sunt dezamagit

David Ferrer, jucator clasat pe locul 11 in ierarhia ATP, s-a declarat extrem de dezamagit de conditiile in care se desfasoara turneul de la Roland Garros. Ion Tiriac a declarat ca incearca de.

Agnieszka Radwanska a facut scandal dupa eliminarea suferita la Roland Garros. Acuza conditiile meteo vitrege: Eu nu pot juca pe ploaie

Jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska, a doua favorita a turneului de la Roland Garros, a vorbit in termeni duri despre conditiile de joc de marti de la Paris si ii acuza pe organizatori ca au permis sa joace pe ploaie. Marti a fost eliminata si Simona Halep in aceeasi faza a optimilor de finala.

LIVE Roland Garros: Simona Halep in optimi la Roland Garros (dupa 21:00). Ploaia isi face din nou de cap

Simona Halep inchide ziua de duminica pe arena centrala de la Roland Garros. Vremea este insa nefavorabila si meciurile au fost intrerupte dupa ora Romaniei 18:00 din cauza ploii. Halep si Stosur joaca dupa meciul Nishikori-Gasquet, partida intrerupta de ploaie la 4-2 in primul set. UPDATE: Meciul celor doi a reinceput la ora 19:05.

Irina Begu, eliminata in optimi la Roland Garros de o necunoscuta

Irina Begu, locul 28 WTA, a fost invinsa de Shelby Rogers, locul 108 WTA, in optimile de finala de la Roland Garros, scor 3-6, 4-6, scrie gsp. ro. Irina nu a prins cea mai buna zi, iar meciurile lungi.

LIVE Roland Garros: Simona Halep in optimi la Roland Garros (dupa 18:00). Irina Begu a fost eliminata

Jucatoarele Irina Begu si Simona Halep vor evolua, duminica, in optimile de finala de la Roland Garros. Meciurile celor doua vor fi live text in aceasta pagina.

Istorie la Roland Garros. Pentru prima data in ultimii 20 ani doua jucatoare din afara topului 100 WTA patrund in sferturi

Miercuri s-a completat tabloul sferturilor de finala in turneul feminin de la Roland Garros, iar o privire aruncata asupra statisticilor din ultimii 20ani arata un lucru extrem de interesant.

Florin Mergea, eliminat in sferturile probei de dublu la Roland Garros

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a oprit, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )