Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cea mai scunda femeie din lume va juca in serialul American Horror Story

Adevărul Adevărul,
Cea mai scunda femeie din lume va juca in serialul American Horror Story

Cea mai scunda femeie din lume, Jyoti Amge, se va alatura distributiei serialului American Horror Story din sezonul patru, a anuntat producatorul Ryan Murphy intr-un mesaj postat pe contul sau personal de Twitter. continuă pe Adevărul

Vezi care a fost cea mai vizitata tara din lume in 2013

Franta a fost anul trecut cea mai vizitata tara din lume, cu 84,7 milioane de turisti straini, in crestere cu 2% fata de 2012. Potrivit unui studiu anual publicat luni si citat de AFP,Statele Unite si.

Romania reintra in recesiune tehnica, cu cea mai mare scadere din UE. INS a tinut la secret revizuirea PIB in T1

Romania a reintrat in recesiune tehnica, dupa doua trimestre consecutive de contractie a PIB, Romania nu doar ca a avut cea mai slaba performanta din regiune, dar a inregistrat si cea mai mare scadere economica trimestriala din UE 28 , de -1%,.

Economia Rusiei a franat in T2, cu cea mai slaba crestere din ultimele 15 luni

Cre and sterea economica a Rusiei a incetinit, afi and sand in perioada aprilie-iunie 2014 cea mai slaba dinamica din ultimele cinci trimestre, deoarece sanctiunile impuse de SUA si UE au afectat increderea consumatorilor, transmite Bloomberg.

Cum raspunde cea mai mare banca din Polonia unei solicitari trimisa de un investitor

PKO Bank Polski PKOBP), cea mai mare banca din Polonia, a fost una dintre companiile cele mai dispuse sa raspunda solicitarii unui presupus investitor, potrivit unui test recent realizat de Wall-Street. ro. Polonezii au fost de acord chiar cu.

PIB-ul Greciei inregistreaza cea mai redusa scadere din ultimii sase ani

Economia Greciei s-a contractat cu 0,2% in trimestrul al doilea din 2014, comparativ cu perioada similara din 2013, acesta fiind cel mai redus declin din ultimii sase ani, conform Oficiului de Statistica de la Atena ELSTAT).

Franta a fost tara cea mai vizitata din lume in 2013

Franta a fost in 2013 cea mai vizitata tara din lume, cu 84,7 milioane de turisti straini, in crestere cu 2% fata de 2012, potrivit unui studiu anual publicat luni si citat de AFP.

Palinca, tuica diplomatilor. Cum se prepara cea mai buna licoare din tara, renumita si-n Japonia

Scriitorul Felician Pop din Satu Mare dezvaluie in cartea sa, Povestea palincii, de ce aceasta licoare facuta in judetul sau natal e cea mai buna din lume. in zona, bautura e poreclita tuica diplomatilor, ducandu-i-se renumele pana-n Japonia.

Peste o suta de bucuresteni au ajuns ieri, in cea mai calduroasa zi din acest an, la centrele anticanicula din Sectorul 6 al Capitalei

Ieri, in cea mai calduroasa zi din acest an, peste o suta de bucuresteni din Sectorul 6 al Capitalei au ajuns la centrele de prim-ajutor amenajate de reprezentantii primariei de sector. Cei care au trecut pragul centrelor au vrut doar sa se hidrateze si sa se bucure putin de umbra, nefiind inregistrate situatii deosebite.

Meteorologii avertizeaza ca astazi va fi cea mai fierbine zi din vara. Sfaturile medicilor pentru batrani si cardiaci

Temperaturile vor urca astazi in termoetru la 37 de grade, ceea ce inseamna ca in orase se vor inregistra 50 de grade. Meteorologii au anuntat ca astazi va fi cea mai calduroasa zi din vara.

Cea mai mare pensie din Maramures este de peste 17.000 lei. Cea mai mica - un leu

Cei mai multi pensionari din judetul Maramures nu incaseaza foarte multi bani din pensie. Sunt insa si pensionari de lux carora postasul le aduce lunar o pensie de peste 17. 000 lei. Pensia cu pricina este incasata de un fost magistrat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )