Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cea mai scurta eclipsa totala de Luna din ultimii 100 de ani. Cum s-a vazut luna sangerie

Antena3 Antena3,
Cea mai scurta eclipsa totala de Luna din ultimii 100 de ani. Cum s-a vazut luna sangerie

Astazi, a avut loc cea mai scurta eclipsa totala de Luna din ultima suta de ani. Eclipsa totala s-a produs la ora 15. 00, ora Romaniei, iar Luna a fost complet acoperita de conul de umbra al Pamantului timp de. continuă pe Antena3

Cea mai scurta eclipsa totala de Luna a secolului. Aici puteti vedea live fenomenul

Sambata va avea loc cea mai scurta eclipsa totala de Luna a secolului, anunta expertii de la NASA. Amatorii de fenomene astronomice vor avea doar 5 minute la dispozitie ca sa admire asa-numita Luna.

Cea mai scurta eclipsa totala de luna a secolului

Sambata va avea loc cea mai scurta eclipsa totala de luna a secolului, anunta expertii de la NASA. Amatorii de fenomene astronomice vor avea doar 5 minute la dispozitie ca sa admire asa-numita luna.

VIDEO: Luna Sangerie, cea mai scurta eclipsa de Soare din acest secol

O eclipsa totala de Luna va avea loc sambata si va fi vizibila doar de pe coastele Oceanului Pacific si din Australia, dar, potrivit specialistilor NASA, faza de totalitate a fenomenului astronomic va dura aproximativ cinci minute si va fi cea mai scurta eclipsa de luna din acest secol. Fenomenul este cunoscut in astronomie si nu numai ca Luna Sangerie, informeaza Mediafax.

Luna sangerie, cea mai scurta eclipsa din acest secol

Luna sangerie, cea mai scurta eclipsa totala de Luna din acest secol, are loc sambata. Fenomenul astronomic nu va putea fi observat in tara nostra, ci doar de pe coastele Oceanului Pacific si din Australia.

VIDEO: Afla de ce conceptul de Luna Sangerie este o prostie inventata

Sambata, 4 aprilie, cu incepere de la ora 9:00 p. m. ora 12 in Romania), va avea loc cea mai scurta eclipsa de Luna din acest secol. Fenomenul astronomic va dura doar 4 minute si jumatate si va fi vizibil doar din Oceanul Pacific, Oceania, Australia, Japonia si o portiune din Asia de Sud-Est.

VIDEO: Sambata, in Pacific, va fi eclipsa de Luna. Afla cand va fi si in Romania

Sambata, 4 aprilie 2015, va avea loc prima eclipsa de Luna a anului 2015, o eclipsa totala, si va fi si singura din acest secol cu o durata mai mica de 5 minute. Eclipsa va fi vizibila din estul Asiei, Australia, Pacific, America de Nord si America de Sud.

Radio France, paralizat de cea mai lunga greva a deceniului

Postul Radio France este paralizat de peste doua saptamani de o greva ce se prelungeste, tensiunea crescand si mai mult ieri, odata cu votarea, de catre angajati, a unei motiuni impotriva directorului general Mathieu Gallet, scrie AFP. intre 300 si 400 de angajati s-au reunit ieri, continuand protestul, cel mai lung din ultimii zece ani.

A murit cea mai batrana persoana din lume. Misao Okawa avea 117 ani

Japoneza Misao Okawa, care detinea titlul de cea mai batrana persoana din lume, a murit miercuri, la mai putin de o luna dupa ce sarbatorise implinirea varstei de 117 ani, informeaza lemonde. fr.

A murit cea mai batrana persoana din lume. Ce varsta avea

Japoneza Misao Okawa, care detinea titlul de cea mai batrana persoana din lume, a murit miercuri, la mai putin de o luna dupa ce sarbatorise aniversarea de 117 ani.

Cea mai complicata intersectie din lume

Exista in multe locuri din lume noduri rutiere supradimensionate, dar Gravelly Hill Interchange din Birmingham, Marea Britanie, a fost considerata cea mai complicata intersectie din lume. Mai este cunoscuta si sub numele de Spaghetti Junction si uneste autostrada M6 cu drumul expres A38.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )