Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cea mai scurta eclipsa totala de luna a secolului

Antena3 Antena3,
Cea mai scurta eclipsa totala de luna a secolului

Sambata va avea loc cea mai scurta eclipsa totala de luna a secolului, anunta expertii de la NASA. Amatorii de fenomene astronomice vor avea doar 5 minute la dispozitie ca sa admire asa-numita luna. continuă pe Antena3

Cea mai scurta eclipsa totala de Luna a secolului. Aici puteti vedea live fenomenul

Sambata va avea loc cea mai scurta eclipsa totala de Luna a secolului, anunta expertii de la NASA. Amatorii de fenomene astronomice vor avea doar 5 minute la dispozitie ca sa admire asa-numita Luna.

A murit cea mai batrana persoana din lume. Misao Okawa avea 117 ani

Japoneza Misao Okawa, care detinea titlul de cea mai batrana persoana din lume, a murit miercuri, la mai putin de o luna dupa ce sarbatorise implinirea varstei de 117 ani, informeaza lemonde. fr.

A murit cea mai batrana persoana din lume. Ce varsta avea

Japoneza Misao Okawa, care detinea titlul de cea mai batrana persoana din lume, a murit miercuri, la mai putin de o luna dupa ce sarbatorise aniversarea de 117 ani.

Cea mai varstnica persoana din lume acum este o americanca

Japoneza Misao Okawa, cea mai varstnica persoana din lume, a murit la doar cateva saptamani de la implinirea a 117 ani. Inima sa a cedat, dupa mai multe zile in care batrana nu a mancat mai nimic, au.

Marko Attila: A fost cea mai grea decizie a vietii mele sa demisionez din functia de deputat

Marko Attila, in cazul caruia Camera Deputatilor a amanat miercuri discutarea raportului privind cererea de incuviintare a arestarii preventive, scrie, pe Facebook, ca a fost cea mai grea decizie a vietii sale.

Marko Attila: A fost cea mai grea decizie a vietii mele sa demisionez din functia de deputat

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, Marko Attila, pentru care Camera Deputatilor a amanat discutarea raportului privind cererea de incuviintare a arestarii preventive pana cand cererea de demisie a acestuia din Parlament va fi depusa in original, a anuntat ca decizia de a demisiona din functia de deputat a fost cea mai grea decizie a vietii sale.

Cea mai varstnica persoana din lume a MURIT la 117 ani

Japoneza Misao Okawa, cea mai varstnica persoana din lume, a murit la doar cateva saptamani de la implinirea a 117 ani. Inima sa a cedat, dupa mai multe zile in care batrana nu a mancat mai nimic, au spus ang.

Klaus Iohannis: Modul in care Parlamentul raspunde la cererile justitiei, cea mai mare nemultumire

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in conferinta de presa cu ocazia a 100 de zile de la preluarea mandatului, ca cea mai mare nemultumire a sa in aceasta perioada si cea mai mare restanta o.

Klaus Iohannis: Modul in care Parlamentul raspunde la cererile justitiei, cea mai mare nemultumire (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in conferinta de presa cu ocazia a 100 de zile de la preluarea mandatului, ca cea mai mare nemultumire a sa in aceasta perioada si cea mai mare restanta o.

Cea mai mare nemultumire - modul in care Parlamentul trateaza cererile justitiei

ACTUALIZARE 19:13 Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, cu ocazia a 100 de zile de la preluarea mandatului, ca cea mai mare nemultumire a sa in aceasta perioada este modul in care Parlamentul continua sa trateze cererile justitiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )