Libnet.ro
UNICEF

21:30

Marko Attila: A fost cea mai grea decizie a vietii mele sa demisionez din functia de deputat

Antena3 Antena3,
Marko Attila: A fost cea mai grea decizie a vietii mele sa demisionez din functia de deputat

Marko Attila, in cazul caruia Camera Deputatilor a amanat miercuri discutarea raportului privind cererea de incuviintare a arestarii preventive, scrie, pe Facebook, ca a fost cea mai grea decizie a vietii sale. continuă pe Antena3

Marko Attila: A fost cea mai grea decizie a vietii mele sa demisionez din functia de deputat

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, Marko Attila, pentru care Camera Deputatilor a amanat discutarea raportului privind cererea de incuviintare a arestarii preventive pana cand cererea de demisie a acestuia din Parlament va fi depusa in original, a anuntat ca decizia de a demisiona din functia de deputat a fost cea mai grea decizie a vietii sale.

Camera Deputatilor ignora demisia deputatului UDMR: Asteptam documentul original. Attila Marko a demisionat din Parlament: A fost cea mai grea decizie din viata mea (FOTO)

UPDATE: Deputatii au decis sa amane votul privind cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii lui Marko Attila. Parlamentarii au motivat decizia spunand ca asteapta demisia in original a.

Gigi Becali: inchisoarea, cea mai folositoare perioada din viata mea

Patronul FC Steaua, George Becali, a spus, marti, la Tribunalul Constanta, unde decizia in cazul eliberarii sale conditionate a ramas in pronuntare, ca detentia a fost cea mai folositoare perioada din viata sa si ca astazi are emotii mai mari decat atunci cand a fost condamnat, informeaza Mediafax.

Deputatii voteaza astazi a doua cerere DNA privind retinerea si arestarea lui Marko Attila, fugit in Ungaria

Camera Deputatilor voteaza astazi cea de-a doua cerere DNA pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive a alesului UDMR Marko Attila, intr-un dosar al retrocedarilor ilegale, disjuns din cel in care este cercetata si fosta sefa de la DIICOT, Alina Bica.

Marko Attila Gabor si-a dat demisia din Parlament. Plenul nu poate lua act de demisie pentru ca nu a fost trimisa in original.Dezbaterea privind ridicarea imunitatii, amanata pentru saptamana viitoare

Deputatul UDMR Marko Attila Gabor, pentru care DNA a cerut din nou incuviintarea retinerii si arestarii acestuia, si-a dat miercuri demisia din Parlament, a anuntat presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Urmeaza ca plenul Camerei sa ia act de demisie. UPDATE 1:Marko Attila Gabor a confirmat, intr-un mesaj postat pe contul sau deFacebook, ca a demisionat din ParlamentUPDATE 2: Plenul nu poate lua act deocamdata de demisie pentru ca aceasta a fost trimisa in copie si nu in original, potrivit unor surse parlamentareUPDATE 3:Plenul Camerei a decis ca raportul Comisiei juridice privind ridicarea imunitatii in cazul lui Marko Attila Gabor sa fie discutat saptamana viitoare. Tot pentru atunci a fost amanata si citirea demisiei deputatului, pana cand aceasta va ajunge in original.

Deputatul UDMR Marko Attila si-a dat demisia din Parlament

UPDATE - Votul pentru retinerea si arestarea lui Marko Attila a fost amanat de Camera Deputatilor. Deputatul UDMR Marko Attila si-a dat demisia din Parlament, inainte ca plenul Camerei Deputatilor sa dezbata.

Deputatul fugar Marko Attila, fata cu DNA. Cum pot procurorii sa-l aresteze pe protejatul lui Viktor Orban

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a avizat, ieri, pozitiv cererea procurorilor DNA de retinere si arestare a deputatului UDMR Marko Attila, in dosarul retrocedarilor ilegale in care a fost arestat preventiv fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu. Decizia finala privind ridicarea imunitatii lui Marko Attila apartine Camerei Deputatilor, care va decide miercuri, prin vot secret, asupra cererii DNA.

Un nou aviz favorabil pentru arestarea lui Marko Attila

Marko Attila mai primeste un aviz favorabil la cererea de retinere si arestare preventiva a procurorilor DNA. Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat azi cererea Parchetului de incuviintare a retinerii.

Kelemen Hunor, dupa demisia lui Marko Attila: Ne-am intalnit in Ungaria, pe 20 martie. Ne lipseste in fiecare zi

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a dezvaluit ca a primit pe mail demisia deputatului Marko Attila, plecat in Ungaria, si a depus-o imediat la biroul presedintelui Senatului, Valeriu Zgonea. Hunor a declarat ca.

Avocatul lui Marko Attila: Autoritatile romane au dreptul sa emita un mandat european de arestare (VIDEO)

Avocatul lui Marko Attila, deputatul UDMR demisionar din Parlament, a declarat, miercuri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1Tv, ca autoritatile romane au dreptul sa emita un mandat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )