Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cea mai simpla reteta de cornulete cu bors

Adevărul Adevărul,
Cea mai simpla reteta de cornulete cu bors

Va mai aduceti aminte de cornuletele bunicii? Cu rahat ori cu nuca sau gem, cornuletele erau cele mai bune lucruri care ni se intamplau la sfarsitul unei zile de joaca cu prietenii. Daca vrei sa le impartasesti si copiilor tai acest gust sau daca, pur si simplu, vrei doar sa-ti aduci aminte de aroma lor, incearca si tu cea mai simpla reteta de cornulete cu bors. continuă pe Adevărul

Cea mai simpla reteta de varza calita cu carnati

Aceasta este una dintre cele mai usoare retete cu un continut redus de carbohidrati. Este o mancare nu foarte costisitoare si se prepara foarte repede. Mai are un avantaj: daca faci o cantitate prea mare, poti pastra o parte din varza calita cu carnati pentru a-ti lua mancare la pachet, fiind un pranz excelent.

George Baesu: ANRP a fost cea mai simpla solutie pentru anumite persoane, pentru a face bani

George Baesu, presedintele ANRP, a comentat in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei cele mai recente dezvaluiri din dosarul retrocedarilor nelegale de la ANRP catre Horia Simu. Referitor.

Dieta de 8 ore: slabeste 4 kilograme cu cea mai scurta dieta din lume!

Aceasta reteta de 8 ore este numita si cea mai scurta dieta din lume. Este extrem de eficienta iar rezultatele sale se vad imediat. La prima vedere pare simplu, insa exista cateva reguli pe care trebuie.

Cum arata cea mai abrupta strada din lume, intrata in Cartea Recordurilor: casele parca sunt inghitite de pamant FOTO VIDEO

Cea mai abrupta strada din lume a intrat in Cartea Recordurilor. Cu un unghi de 19 grade, aceasta a devenit o atractie pentru turistii care trec prin Dunedin, Noua Zeelanda.

Asfaltare in timp record: Cea mai importanta strada din Moscova a fost refacuta in doar 24 de ore (VIDEO)

Astfaltare in timp record pe cea mai importanta strada din Moscova. Strada Tverskaia din capitala Rusiei a fost inchisa pentru reconstructie in cadrul unui proiect denumit Strada mea,.

Cea mai buna negresa cu pepene galben

Pentru o tava cu cea mai buna negresa cu pepene galben ai nevoie de putine ingrediente. Ia un pepene galben proaspat, bine copt si aromat si prepara cel mai delicios desert.

Doi bihoreni au pus pe picioare cea mai mare ferma de magarite din tara: Sunt cele mai pretentioase animale, dar laptele lor e similar cu cel matern

Doi bihoreni au pus pe picioare cea mai mare ferma de magarite din Romania si unica fabrica de procesare a laptelui de magarite. Totul a inceput in urma cu un an si jumatate, de la 6 exemplare cumparate pentru ca unul dintre ei suferea de o alergie urata, pe care a inceput sa o trateze cu lapte de magarita.

Descoperire uimitoare facuta de chinezi. Este cea mai mare din lume

Autoritatile chineze au descoperit cea mai mare caverna marina, cu o adancime de peste 300 de metri. Pana acum, cea mai mare caverna de acest tip era situata in Bahamas, avand o.

Cea mai mare mochee din Istanbul, construita la cererea presedintelui Erdogan, motiv de protest in Turcia (VIDEO)

Indata ce constructia va fi finalizata, moscheea Camlica din Istanbul va fi cea mai mare din Turcia. in ciuda protestelor din partea arhitectilor si activistilor pentru mediu, lucrarea in.

Cea mai mare moschee din Istanbul, construita la cererea presedintelui Erdogan, motiv de protest in Turcia (VIDEO)

Indata ce constructia va fi finalizata, moscheea Camlica din Istanbul va fi cea mai mare din Turcia. in ciuda protestelor din partea arhitectilor si activistilor pentru mediu, lucrarea in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2554 seconds )