Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ceata in Bucuresti pana la ora 8:00

Hotnews Hotnews,
Ceata in Bucuresti pana la ora 8:00

Meteorologii au emis vineri dimineata o avertizare de fenomene periculoase. Astfel in municipiul Bucuresti si imprejurimi se va semnala ceata care determina vizibilitate scazuta, local sub 200 m si izolat sub 50 m. continuă pe Hotnews

Avertizare de ceata pentru Bucuresti si 10 judete, pana la ora 3.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri seara o avertizare nowcasting de ceata pentru municipiul Bucuresti si arii extinse din judetele Calarasi, Ialomita, Braila, Giurgiu, Teleorman, Ilfov si zonele joase de relief din judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau, inclusiv drumurile nationale aferente si autostrazile A1 si A2. Avertizarea este valabila pana sambata, la ora 3.

AVERTIZARE METEO: Conditii de ceata in Capitala si 10 judete pana sambata, la ora 3:00.

Capitala si zece judete se afla, pana sambata dimineata, la ora 3:00, sub avertizare de ceata, vizibilitatea fiind scazuta, local, sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri, potrivit Administratiei Nationale de Meterologie ANM), potrivit Mediafax. Avertizarea vizeaza, in intervalul vineri, ora 20:45 - sambata, ora 3:00, arii extinse din Bucuresti si din judetele Calarasi, Ialomita, Braila, Giurgiu, Teleorman si Ilfov, precum si zonele joase de relief din Arges, Dambovita, Prahova si .

Ambasadorul Ucrainei, Teofil Bauer, discuta online miercuri, de la ora 12.00, despre rezultatele alegerilor parlamentare si relatia bilaterala cu Romania

Primul mare scrutin din Ucraina dupa ce Viktor Ianukovici a fost ales presedinte, in 2010, a fost castigate de Partidul Regiunilor, aflat la putere. Ambasadorul Ucrainei, Teofil Bauer, discuta miercuri online cu cititorii HotNews. ro, de la ora 12. 00, despre evolutia relatiei cu Rusia si Uniunea Europeana, despre viitorul relatiilor bilaterale Kiev - Bucuresti si cum vede Ucraina, membra a formatului 5+2, evolutiile din Republica Moldova, tara in care are o puternica minoritate.

Steaua vs Dinamo, masuri speciale de ordine (intrarea pe stadion se va face incepand cu ora 19.00)

Peste 700 de jandarmi vor asigura masurile de ordine publica la meciul dintre Steaua si Dinamo Liga 1, etapa XIV). Accesul pe Arena Nationala va fi permis incepand cu ora 19. Derbiul rundei din campionatul intern de fotbal se va disputa duminica, de la ora 21:30, urmand sa fie in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

Cancerul de piele - intre realitate si mit. Dr. Claudia Ciobanu, medic specialist dermatologie, discuta online cu cititorii, joi, de la ora 10.00

Cancerul de piele este cel frecvent tip de cancer la om. Cate tipuri exista? Ce cauze poate avea? Care dintre cauzele sau simptomele discutate pe forumurile online sunt reale si care nu? In ce consta riscul unei alunite? Cum se poate preveni eficient? Dr. Claudia Ciobanu, medic specialist dermatologie, discuta online cu cititorii MedLive. ro, joi, de la ora 10. Intra pe MedLive. ro pentru a ii adresa intrebari medicului.

Atentionare de ceata, valabila pana la ora 9.30. Vezi zonele vizate

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare de ceata care determina vizibilitate scazuta. Avertizarea vizeaza sudul tarii si este valabila pana la ora 9. Sunt vizate Capitala si judetele Olt, Dolj,.

Atentionare de ceata, valabila pana la ora 12. Vezi zonele vizate

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare de ceata care determina vizibilitate scazuta. Avertizarea vizeaza sudul tarii si este valabila pana la ora 12. Sunt vizate Capitala si judetele Olt, Dolj,.

Avertizare de ceata pentru Bucuresti si alte 10 judete, valabila pana la ora 03:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri seara, o avertizare de ceata valabila pentru municipiul Bucuresti si pentru alte 10 judete. in aceste zone se va semnala ceata, iar vizibilitatea.

iPhone 5 va fi lansat comercial la Cosmote joi, 1 noiembrie, incepand cu ora 21:00

Cosmote, al treilea operator local de telefonie mobila in functie de numarul de clienti, a anuntat marti ca noul terminal iPhone al Apple, iPhone 5, va fi lansat comercial joi, 1 noiembrie, incepand cu ora 21. 00, in cadrul unui eveniment special. Operatorul nu a oferit alte detalii. Orange si Vodafone, primii doi operatori din piata, accepta deja precomenzi pentru iPhone 5, la preturi de la 269 euro impreuna cu abonament de 51 de euro pentru doi ani, si au anuntat ca terminalul va fi livrat clientilor pe 2 noiembrie.

Avertizare de ceata pentru 11 judete, pana la ora 9.30

Administratia Nationala de Meteorologiea emis, vineri, doua avertizari nowcasting de ceata pentru 11 judete, valabile pana in jurul orei 9.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )