Libnet.ro
UNICEF

22:00

Atentionare de ceata, valabila pana la ora 12. Vezi zonele vizate

Antena3 Antena3,
Atentionare de ceata, valabila pana la ora 12. Vezi zonele vizate

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare de ceata care determina vizibilitate scazuta. Avertizarea vizeaza sudul tarii si este valabila pana la ora 12. Sunt vizate Capitala si judetele Olt, Dolj,. continuă pe Antena3

Atentionare de ceata, valabila pana la ora 9.30. Vezi zonele vizate

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare de ceata care determina vizibilitate scazuta. Avertizarea vizeaza sudul tarii si este valabila pana la ora 9. Sunt vizate Capitala si judetele Olt, Dolj,.

Avertizare de ceata pentru Bucuresti si alte 10 judete, valabila pana la ora 03:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, vineri seara, o avertizare de ceata valabila pentru municipiul Bucuresti si pentru alte 10 judete. in aceste zone se va semnala ceata, iar vizibilitatea.

Ceata in Bucuresti pana la ora 8:00

Meteorologii au emis vineri dimineata o avertizare de fenomene periculoase. Astfel in municipiul Bucuresti si imprejurimi se va semnala ceata care determina vizibilitate scazuta, local sub 200 m si izolat sub 50 m.

Ambasadorul Ucrainei, Teofil Bauer, discuta online miercuri, de la ora 12.00, despre rezultatele alegerilor parlamentare si relatia bilaterala cu Romania

Primul mare scrutin din Ucraina dupa ce Viktor Ianukovici a fost ales presedinte, in 2010, a fost castigate de Partidul Regiunilor, aflat la putere. Ambasadorul Ucrainei, Teofil Bauer, discuta miercuri online cu cititorii HotNews. ro, de la ora 12. 00, despre evolutia relatiei cu Rusia si Uniunea Europeana, despre viitorul relatiilor bilaterale Kiev - Bucuresti si cum vede Ucraina, membra a formatului 5+2, evolutiile din Republica Moldova, tara in care are o puternica minoritate.

Avertizare de ceata pentru Bucuresti si 10 judete, pana la ora 3.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis vineri seara o avertizare nowcasting de ceata pentru municipiul Bucuresti si arii extinse din judetele Calarasi, Ialomita, Braila, Giurgiu, Teleorman, Ilfov si zonele joase de relief din judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau, inclusiv drumurile nationale aferente si autostrazile A1 si A2. Avertizarea este valabila pana sambata, la ora 3.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )