Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cei care au convocat referendumul trebuie sa traga invataminte, nu Comisia Europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cei care au convocat referendumul trebuie sa traga invataminte, nu Comisia Europeana

Cei care au convocat referendumul din Marea Britanie trebuie sa traga invataminte, nu Comisia Europeana, a declarat purtatorul de cuvant al executivului comunitar, Margaritis Schinas, care a fost intrebat care vor fi pentru Comisia Europeana consecintele politice ale votului privind Brexitul, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Suntem multi cei care pierdem in urma Brexit-ului

Daca Marea Britanie va iesi din UE, ramane de vazut, este de parere fost ministru al Energiei, Razvan Nicolescu, Executive Lead Advisor la Deloitte, care a atras atentia ca, in situatia in care Brexitul se va finaliza, vom fi multi cei care vom pierde.

9 trucuri financiare pe care toate cuplurile trebuie sa le stie

Discutiile legate de bani nu sunt subiecte romantice pe care sa le discuti in dormitor insa putina planificare financiara poate ajuta mult viata voastra sentimentala. Iata cateva trucuri care te vor ajuta sa.

Cine sunt cei care vor conduce judetele din Transilvania si Banat

Schimbarea sistemului prin care sunt desemnati presedintii Consiliilor Judetene a schimbat profund harta politica din Transilvania si Banat. Noii presedinti de consilii au fost desemnati prin votul consilierilor judeteni, in loc sa fie alesi prin vot direct.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )