Libnet.ro
UNICEF

15:00

Suntem multi cei care pierdem in urma Brexit-ului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Suntem multi cei care pierdem in urma Brexit-ului

Daca Marea Britanie va iesi din UE, ramane de vazut, este de parere fost ministru al Energiei, Razvan Nicolescu, Executive Lead Advisor la Deloitte, care a atras atentia ca, in situatia in care Brexitul se va finaliza, vom fi multi cei care vom pierde. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea:Exista capacitate suficienta si la BNR, si la nivelul Guvernului, sa gestioneze efectele Brexit-ului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, declara ca este foarte important, in actualul context al Brexit-ului, sa se negocieze in favoarea intereselor romanilor care traiesc in Marea Britanie si a pledat din nou pentru necesitatea unui proiect de tara pentru urmatorii 20 - 25 de ani.

Cei care au convocat referendumul trebuie sa traga invataminte, nu Comisia Europeana

Cei care au convocat referendumul din Marea Britanie trebuie sa traga invataminte, nu Comisia Europeana, a declarat purtatorul de cuvant al executivului comunitar, Margaritis Schinas, care a fost intrebat care vor fi pentru Comisia Europeana consecintele politice ale votului privind Brexitul, potrivit unor surse din presa.

Efectele bursiere ale Brexit-ului: Cei mai bogati 400 de oameni din lume au pierdut aproape 200 de miliarde de dolari

Caderile inregistrate de burse, la nivel global, in urma referendumului britanic pentru iesirea din UE, au sters 196,2 miliarde de dolari din averile celor mai bogati 400 de oameni ai planetei. Totul s-a intamplat in doar doua sedinte de tranzactionare bursiera, din care 69,2 miliarde de dolari - luni.

Corina Cretu: Bugetul UE va scadea cu 15% dupa Brexit

In urma Brexit-ului, bugetul anual al Uniunii Europene va inregistra o scadere ingrijoratoare de 15% din 2020, a declarat luni comisarul pentru Politica Regionala Corina Cretu, potrivit Reuters.

Cretu, comisar european: Dupa Brexit, bugetul UE va scadea cu 15%

Bugetul anual al Uniunii Europene UE) va inregistra o scadere ingrijoratoare de 15% din 2020, in urma Brexit-ului, a declarat luni comisarul pentru Politica Regionala Corina Cretu, relateaza Reuters.

Efectele Brexit-ului asupra unui britanic din Romania: O sa fac cerere pentru cetatenie romana

Britanicii care traiesc in Romania au un punct comun asupra rezultatului referendumul prin care Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana. Acestia il considera o greseala majora ce va avea.

Gorghiu ii scrie premierului Ciolos: Va solicit o linie telefonica pentru romanii din Marea Britanie, in urma Brexit

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a cerut, luni, premierului Dacian Ciolos, prin intermediul unei scrisori, sa initieze, prin Ministerul Afacerilor Externe, deschiderea unei linii telefonice de urgenta pentru romanii care traiesc si muncesc in Marea Britanie si care sunt ingrijorati de efectul pe care il poate avea asupra lor referendumul privind iesirea Regatului Unit din UE.

Cine sunt cei care vor conduce judetele din Transilvania si Banat

Schimbarea sistemului prin care sunt desemnati presedintii Consiliilor Judetene a schimbat profund harta politica din Transilvania si Banat. Noii presedinti de consilii au fost desemnati prin votul consilierilor judeteni, in loc sa fie alesi prin vot direct.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )