Libnet.ro
UNICEF

17:30

Corina Cretu: Bugetul UE va scadea cu 15% dupa Brexit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Corina Cretu: Bugetul UE va scadea cu 15% dupa Brexit

In urma Brexit-ului, bugetul anual al Uniunii Europene va inregistra o scadere ingrijoratoare de 15% din 2020, a declarat luni comisarul pentru Politica Regionala Corina Cretu, potrivit Reuters. continuă pe Wall-Street Ro

Cretu, comisar european: Dupa Brexit, bugetul UE va scadea cu 15%

Bugetul anual al Uniunii Europene UE) va inregistra o scadere ingrijoratoare de 15% din 2020, in urma Brexit-ului, a declarat luni comisarul pentru Politica Regionala Corina Cretu, relateaza Reuters.

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1.000 de joburi din Londra in Paris

Dupa Brexit, grupul bancar HSBC este gata sa mute 1. 000 de joburi din Londra in Paris .

BREXIT. Corina Cretu: Este o situatie fara precedent, Europa trebuie sa demonstreze solidaritate acum

Corina Cretu, comisar european pentru politici regionale, a explicat, intr-o interventie telefonica in emisiunea Subiectiv, ca BREXIT reprezinta o situaie fara precedent, cu foarte multe situatii.

Corina Cretu: Uniunea celor 27 de state va depasi provocarea Brexitului

Rezultatul referendumului din 23 iunie din Marea Britanie pune Uniunea Europeana in fata unei situatii fara precedent, dar tarile UE vor ramane unite si vor fi puternice dupa ce vor depasi aceasta noua provocare, a afirmat comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, potrivit unui comunicat de presa.

Ministru tehnocrat, criticat: Comisarul european Corina Cretu vrea rezultate mai rapide in Transporturi (VIDEO)

Critici dure la adresa Ministrului tehnocrat al Transporturilor. Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, ii cere lui Dan Costescu accelerarea implementarii proiectelor din acest domeniu,.

Constructorii auto cer tarife zero in comertul cu masini dintre Marea Britanie si UE dupa Brexit

Constructorii auto au cerut mentinerea comertului fara taxe intre Marea Britanie si UE dupa Brexit si avertizeaza ca vanzarile si productia vor scadea pe a doua cea mai mare piata auto europeana dupa Germania, scrie europe. autonews. com.

Catalin Predoiu cere demisii dupa BREXIT: E nevoie de un presedinte al Comisiei Europene mai putin coleg cu Putin

Catalin Predoiu a scris, pe pagina lui de Facebook, ca presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker ar trebui sa-si dea demisia dupa rezultatul referendumului din Marea Britanie. Brexit nu.

Ce contine de fapt Articolul 50. Toti oficialii britanici se feresc sa-l invoce dupa BREXIT

Tratatul de la Lisabona a dobandit caracter de lege abia in decembrie 2009, la opt ani dupa ce liderii europeni au demarat procesul prin care Uniunea Europeana devenea mai democratica, mai.

Alegeri legislative in Spania: Dupa Brexit, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul anti-austeritate Podemos, care se bucura o popularitate in crestere, relateaza Agerpres.

Dupa BREXIT, spaniolii voteaza daca vor avea sau nu un Breyxit

Spaniolii sunt chemati duminica la urne, imediat dupa Brexit-ul in Marea Britanie, pentru a decide daca dreapta va ramane la putere sau se va produce o schimbare, asa cum solicita partidul.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )