Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cei doi inspectori ANRE prinsi cand primeau 1.000 de euro mita, cercetati sub control judiciar

Adevărul Adevărul,
Cei doi inspectori ANRE prinsi cand primeau 1.000 de euro mita, cercetati sub control judiciar

Cei doi inspectori din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) care au fost prinsi, sambata, in flagrant in timp ce primeau 1. 000 de euro pentru a nu aplica o amenda administratorului unei firme vor fi cercetati sub control judiciar. Asta au decis magistratii Tribunalului Bucuresti care au respins cererea procurorilor de arestare preventiva. Decizia nu este definitiva. continuă pe Adevărul

Inspectorii ANRE prinsi cand primeau mita 1.000 de euro

Cei doi inspectori din Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) prinsi in flagrant in timp ce primeau 1. 000 de euro pentru a nu-l amenda pe administratorul unei firme vor fi cercetati sub control judiciar.

Doi inspectori ANRE, retinuti in timp ce primeau mita 1.000 de euro

Doi inspectori din Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) au fost retinuti dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau 1. 000 de euro pentru a nu aplica o amenda administratorului unei firme, au declarat surse din.

Doi inspectori din ANRE, retinuti dupa ce au fost prinsi cand primeau mita 1.000 de euro

Doi inspectori din Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) au fost retinuti dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau 1. 000 de euro pentru a nu aplica o amenda administratorului unei firme.

Doi inspectori ANRE, retinuti dupa ce au fost prinsi cand primeau mita 1.000 de euro

Doi inspectori din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) au fost retinuti dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau 1. 000 de euro pentru a nu aplica o amenda administratorului unei firme.

Inspectori ANRE retinuti pentru luare de mita

Doi inspectori din Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) au fost retinuti, sambata, dupa ce au fost prinsi in flagrant in timp ce primeau 1. 000 de euro pentru a nu aplica o amenda administratorului unei firme, au declarat surse din Politia Capitalei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )