Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cei mai buni amanti in viziunea lui Jennifer Lopez

Antena3 Antena3,
Cei mai buni amanti in viziunea lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez isi continua seria de marturisiri, care ii va pune intr-o lumina proasta pe fostii ei iubiti. Dar nu pe toti. continuă pe Antena3

Grofii maghiari si evreii, cei mai bogati oameni din Alba in urma cu 100 de ani. Ce masini conduceau avutii vremurilor

Zona judetului Alba nu era una foarte bogata in perioada interbelica. Alba Iulia intrase in istorie prin Marea Unire de la 1918 si era din punct de vedere administrativ un oras de marime mica. Existau insa proprietari de castele, fabrici si comercianti care ieseau in evidenta. Cei mai multi erau fie de origine maghiara, fie evrei.

Raport ONU: Peste 6.000 de persoane, ucise in Ucraina, din 2014. Femeile, copiii si batranii, cei mai afectati

Peste 6. 000 de persoane au fost ucise in Ucraina de la inceputul conflictelor in aprilie 2014, iar cei mai afectati au fost femeile, copiii si batranii, potrivit unui anunt facut luni, de inaltul comisar pentru.

Radu Banciu: Dan Diaconescu, dintr-un simplu semi-analfabet, a ajuns unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. De asta nu ai nevoie de nicio explicatie sa-l inchizi pentru eternitate (VIDEO)

Radu Banciu spune ca pedeaspa primita de Dan Diaconescu in dosarul de santaj este una mare, in raport cu alte condamnari ale unor politicieni acuzati de fapte mult mai grave. Astazi am avut de-a face cu o.

Unul dintre cei mai cautati teroristi de pe planeta a fost ARESTAT

Un american de origine somaleza de pe lista celor mai cautati teroristi a fost capturat, au anuntat serviciile de informatii somaleze. Liban Haji Mohamed a fost arestat insa nu se precizeaza cand, dar.

Lege anti-saracie ce ofera curent electric gratuit si bonuri de masa pentru cei mai saraci greci

Guvernul grec al stangii radicale a anuntat ca a transmis astazi Parlamentului primul proiect de lege din mandatul sau, proiect consacrat luptei impotriva saraciei si care prevede furnizarea gratuita de energie electrica, bonuri de masa si un ajutor pentru locuinte in cazul familiilor cele mai sarace, scrie AFP.

Primul proiect al guvernului Tsipras: Lege anti-saracie - curent electric gratuit, bonuri de masa pentru cei mai saraci greci

Guvernul grec al stangii radicale a anuntat ca a trimis luni Parlamentului consacrat luptei impotriva saraciei si care prevede furnizarea gratuita de energie electrica, bonuri de masa si un ajutor pentru locuinte in cazul familiilor cele mai sarace, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )