Libnet.ro
UNICEF

13:00

Unul dintre cei mai cautati teroristi de pe planeta a fost ARESTAT

Antena3 Antena3,
Unul dintre cei mai cautati teroristi de pe planeta a fost ARESTAT

Un american de origine somaleza de pe lista celor mai cautati teroristi a fost capturat, au anuntat serviciile de informatii somaleze. Liban Haji Mohamed a fost arestat insa nu se precizeaza cand, dar. continuă pe Antena3

Radu Banciu: Dan Diaconescu, dintr-un simplu semi-analfabet, a ajuns unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. De asta nu ai nevoie de nicio explicatie sa-l inchizi pentru eternitate (VIDEO)

Radu Banciu spune ca pedeaspa primita de Dan Diaconescu in dosarul de santaj este una mare, in raport cu alte condamnari ale unor politicieni acuzati de fapte mult mai grave. Astazi am avut de-a face cu o.

Barcelona se desparte de unul dintre cei mai valorosi jucatori din lot

Xavi Hernandez s-a decis in privinta viitorului sau si la finalul acestui sezon si-a dat acordul pentru a pleca de la FC Barcelona.

MWC 2015 Chinezii ar putea anunta unul dintre cele mai frumoase smartwatch-uri

La MWC 2015, chinezii de la Huawei ar putea lansa primul lor smartwatch, un dispozitiv care imprumuta multe dintre caracteristicile Moto 360. in urma cu putin timp, cei de la Android Central au observat pe aeroportul din Barcelona un poster cu un smartwatch produs de cei de la Huawei. Acum, dispozitivul a aparut pe YouTube [].

Barbu Druga a fost stapanul portului din Cetate. A adus Romaniei emblema de Granarul Europei

Barbu Druga a fost unul dintre cei mai mari boieri ai vremii, dar si proprietarul unor case, mori si terenuri. Omul de afaceri a detinut si o impresionanta colectie de arta, majoritatea lucrarilor fiind copii ale originalelor facute.

Romanul care a ingrozit toata America: a comis unul dintre cele mai grave atacuri armate din istoria SUA si i-a fortat pe politisti sa isi schimbe tehnica de lupta

Sambata, 28 februarie, s-au implinit 18 ani de la atacul armat care a pus pe jar Statele Unite ale Americii si care l-a avut in centru pe un roman, nascut la Timisoara. Incidentul, catalogat ca unul din cele mai grave din istoria recenta a SUA, a inspirat chiar realizarea unui film de actiune 44 Minutes. The Nord Hollywood Shoot-Out.

Raport ONU: Peste 6.000 de persoane, ucise in Ucraina, din 2014. Femeile, copiii si batranii, cei mai afectati

Peste 6. 000 de persoane au fost ucise in Ucraina de la inceputul conflictelor in aprilie 2014, iar cei mai afectati au fost femeile, copiii si batranii, potrivit unui anunt facut luni, de inaltul comisar pentru.

Grofii maghiari si evreii, cei mai bogati oameni din Alba in urma cu 100 de ani. Ce masini conduceau avutii vremurilor

Zona judetului Alba nu era una foarte bogata in perioada interbelica. Alba Iulia intrase in istorie prin Marea Unire de la 1918 si era din punct de vedere administrativ un oras de marime mica. Existau insa proprietari de castele, fabrici si comercianti care ieseau in evidenta. Cei mai multi erau fie de origine maghiara, fie evrei.

Cristoiu: Pentru ca dusmanca ei Alina Bica nu cedeaza, Kovesi cauta disperata turnatori care s-o denunte pe cea care voise la un moment dat sa-i ia locul. Tender, unul dintre ei

Omul de afaceri Ovidiu Tender a depus la DNA un denunt impotriva Alinei Bica si Sorin Ovidiu Vintu prin care spune ca a fost santajat, cei din urma cerand-i o spaga de 4 milioane de euro. SOV a reactionat dur.

Gari Kasparov il acuza pe Vladimir Putin ca ar fi in spatele asasinarii lui Boris Nemtov: Uciderea lui, un semn ca reprezenta o amenintare pentru cei care conduc Rusia

Gari Kasparov, unul dintre cei mai mari jucatori de sah din istorie si aliat al lui Boris Nemtov in opozitia rusa, il acuza pe presedintele rus Vladimir Putin ca s-ar afla in spatele asasinarii lui Nemtov, scrie Business Insider. Kasparov pune sub semnul intrebarii si scorurile mari de care se bucura Vladimir Putin in sondaje, el intrebandu-se: Daca intra-adevar ai 86% sustinere, de ce sa omori pe cineva ca Boris?.

Cele mai cunoscute carti inspirate de locuri din Romania. Cum a ajuns Jules Verne sa scrie Castelul din Carpati si ce l-a ajutat pe Stoker in crearea lui Dracula

Castelul din Carpati, de Jules Verne, si Dracula, apartinand irlandezului Bram Stoker, sunt, fara indoiala, cele mai cunoscute romane inspirate de locuri din Romania. Corespondenta cu realitatea a descrierilor din cele doua carti nu este, intotdeauna, foarte exacta, desi se pare ca unul dintre cei doi scriitori ar fi vizitat, inainte de a scrie, Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )