Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti trimisi in judecata pentru coruptie, suspendati din functie

Antena3 Antena3,
Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti trimisi in judecata pentru coruptie, suspendati din functie

Magistratii Mircea Moldovan, Ion Stanciu, Elena Roventa si Sorin Viziru, de la Tribunalul Bucuresti, au fost suspendati din functie de Sectia pentru judecatori a CSM, la cererea DNA, dupa ce au fost trimisi. continuă pe Antena3

Adamescu si cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti, trimisi in judecata pentru mita

Oamenii de afaceri Dan Adamescu si Iosif Armas, precum si judecatorii Mircea Moldovan, Ion Stanciu, Elena Roventa si Sorin Viziru, de la Tribunalul Bucuresti, au fost trimisi in judecata, in dosarul privind.

Patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti, trimisi in judecata

Partru judecatori de la Tribunalul Bucuresti au fost trimisi in judecata de Directia Nationala Anticoruptie DNA) pentru diverse infractiuni, printre care abuz in serviciu si luare de mita. Alaturi de judecatori, in acelasi dosar au fost trimisi in judeata mai multi practicieni in insolventa si oameni de afaceri.

Dan Adamescu si cei patru judecatori ai Tribunalului Bucuresti, trimisi in judecata de DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a celor patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti si a omului de afaceri Dan Adamescu, acuzati de mai.

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti trimisi in judecata pentru coruptie, suspendati din functie

Magistratii Mircea Moldovan, Ion Stanciu, Elena Roventa si Sorin Viziru, de la Tribunalul Bucuresti, au fost suspendati din functie de Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) dupa ce au fost trimisi in judecata in dosarul privind interventii in cauze de insolventa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )