Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cei sapte pitici evrei din Maramures care au supravietuit la Auschwitz

Antena3 Antena3,
Cei sapte pitici evrei din Maramures care au supravietuit la Auschwitz

O familie de pitici evrei care a trait in Maramures in anii 30 este subiectul unui documentar in Marea Britanie. Cei 7 erau celebri in toata Europa pentru spectacolele de circ. La filmarile din Romania, gazda. continuă pe Antena3

Cei sapte pitici evrei din Romania care au supravietuit la Auschwitz

O familie de pitici evrei care a trait in Maramures in anii 30 este subiectul unui documentar in Marea Britanie. Cei 7 erau celebri in toata Europa pentru spectacolele de circ. La filmarile din Romania, gazda.

Rezultatul dat de Interpol, care arunca Romania in coltul rusinii. Romanii, printre cei mai cautati infractori din lume

Infractorii romani sunt printre cei mai cautati din lume! Conform unor date oficiale furnizate de Interpol, 12% dintre cei mai periculosi infractori cautati international sunt cetateni romani. Mai.

Locuri din Romania care au facut inconjurul lumii

Desi Romania nu exceleaza la vizitatori straini, sunt totusi cateva locuri de pe plaiurile noastre care au reusit sa faca inconjurul lumii.

Cursuri pentru profesionistii din primarii care lucreaza in proiecte de eficienta energetica a cladirilor

Profesionistii arhitecti, ingineri, auditori energetici, responsabili energetici etc. ) care lucreaza in sectoare conexe cladirilor din cadrul primariilor pot urma cursuri postuniversitare la sfarsitul carora vor deveni formatori certificati in domeniul eficientei energetice, anunta Ministerul Dezvoltarii printr-un comunicat.

Un barbat din Cehia, care supravietuise timp de sase luni fara inima, a decedat

Un ceh, care supravietuise mai bine de sase luni fara un cord in pieptul sau, a murit la varsta de 37 de ani. Inima lui Jakub Halik a fost in locuita in luna aprilie, printr-o interventie chirurgicala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )