Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cei trei actionari ai clubului Colectiv au fost arestati preventiv

Adevărul Adevărul,
Cei trei actionari ai clubului Colectiv au fost arestati preventiv

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost arestati preventiv, prin decizia Judecatoriei Sectorului 4. continuă pe Adevărul

Toti cei trei actionari au clubului Colectiv au fost retinuti

Toti cei trei actionari ai clubului Colectiv, in care a avut loc un incendiu in care si-au pierdut viata 31 de oameni, au fost retinuti. Alin Anastasescu, Catalin Gancea si Costin Mincu sunt acuzati de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, potrivit unui comunicat al Parchetului General.

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, arestati preventiv

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost arestati preventiv, prin decizia Judecatoriei Sectorului 4, anunta Mediafax. Cei trei actionari ai clubului, unde vineri seara a izbucnit un incendiu ce a dus la pierderea vietii a 32 de oameni si ranirea a aproape 200, fusesera adusi, marti, in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva.

Cei trei patroni ai Clubului Colectiv, retinuti. Bilantul mortilor a ajuns la 32: La Spitalul Sf. Pantelimon si-a dat ultima suflare o tanara de 28 de ani

Toti cei trei patroni ai Clubului Colectiv, in care a avut loc incendiul in care si-au pierdut viata 31 de tineri, au fost retinuti aseara, urmand ca astazi sa fie dusi in fata magistratilor cu propunere de arestare. Tragedia produsa vineri noapte a mai facut o victima, pe lista decedatilor adaugandu-se si tanarul neidentificat de la Spitalul de Arsi.

Cei trei actionari ai clubului Colectiv, retinuti de procurori

ACTUALIZARE 8:22 Numarul mortilor a ajuns la 32 de persoane inca o tanara s-a stins din viata, in urma incendiului de la clubul Colectiv, transmit televiziunile de stiri. Pacienta era internata la Spitalul Sf. Pantelimon si avea 27 de ani, potrivit sursei citate.

UPDATE. Cei trei patroni ai clubului Colectiv, audiati la Parchet. Care sunt acuzatiile

Cei trei actionari ai clubului Colectiv au fost chemati la audieri, luni, la Parchetul General, in dosarul deschis in urma incendiului din clubul Colectiv, in care au murit 30 de persoane. Totodata, procurorii continua si audierile martorilor.

Cei trei patroni ai clubului Colectiv au fost ARESTATI

Patronii clublui Colectiv, Costin Mincu, Alin Anastasescu si Paul Catalin Gancea, care au fost retinuti, luni seara de procurori, au fost adusi de politisti in fata instantei.

Bilantul carnagiului din Colectiv creste la 32. Inca o persoana a murit marti la Spitalul Sf. Pantelimon / Cei trei patroni ai clubului au fost arestati preventiv/ 135 de raniti sunt inca in spitale, 35 sunt in stare critica sau grava

O tanara de 28 de ani a murit, marti dimineata, la spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala urcand bilantul mortilor in incendiul de la clubul Colectiv la 32. Fata avea arsuri grave pe 50% din suprafata corpului si pe caile respiratorii. Bilantul victimelor poate sa creasca in orice moment si chiar s-ar putea dubla au avertizat zilele trecute medicii. Ei au explicat ca pentru cei care au arsuri pe caile respiratorii perioada critica este 3-5 zile. Cei trei actionari si administratori ai clubului Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu si Costin Mincu - au fost arestati preventiv marti seara. Papa Francisc a trimis un mesaj in care isi exprima profunda durere pentru tragicul incident. Marturie despre tragedia din Colectiv. Adrian Despot, audiat la Parchetul General: Peste mine au cazut multi oameni; am reusit sa trag o fata afaraCostin Mincu, actionar Colectiv: Am vrut sa fac din club o poveste frumoasa. S-a sfarsit printr-un cosmar. Regret enorm ce s-a intamplat .

Tragedia din clubul Colectiv Inca un pacient de la Spitalul de Arsi a murit, bilantul a urcat la 31 de morti. / Cei trei actionari ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost retinuti de procurori

Cei trei actionari ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost retinuti de procurori, fiind acuzati de ucidere si vatamare corporala din culpa, in dosarul privind incendiul in care 31 de oameni au murit si alti aproximativ 200 au fost raniti, potrivit Mediafax. Parchetul considera ca incendiul din clubul Colectiv s-a produs ca urmare a faptului ca a fost permis accesul unui numar de persoane mult peste limita admisa a localului, precum si a desfasurarii unui foc de artificii in conditiile amenajarii interioare improprii unor astfel de activitatiPeste 130 de persoane sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti, dupa tragedia de vineri seara din Clubul Colectiv in urma careia 31 de persoane si-au pierdut viata. ----------------------vezi live text pe HotNews. ro toate informatiile zilei de luni.

Unul dintre actionarii clubului Colectiv a detinut alte doua localuri devastate in trecut de incendii, fara a exista insa victime

Costin Mincu, unul dintre cei trei actionari ai clubului Colectiv, a mai detinut, in trecut, actiuni la doua cluburi unde au avut loc incendii devastatoare, fara a exista insa victime. Cosmin Mincu a fost actionar la clubul Elefant din Centrul Vechi al Capitalei, care a luat foc anul trecut. In 2010, o terasa din Vama Veche detinuta de Costin Mincu a ars din temelii, potrivit Digi 24.

Dosarul Colectiv. Cei trei patroni ai Clubului Colectiv, RETINUTI

Alin Anastasescu, unul dintre patronii Clubului Colectiv, a fost retinut, luni seara, de procurorii Parchetului instantei supreme, fiind acuzat de ucidere si vatamare corporala din culpa, dupa incendiului in care 31 de oameni au murit si alti aproximativ 200 au fost raniti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )