Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cei trei patroni ai clubului Colectiv au fost ARESTATI

România Liberă România Liberă,
Cei trei patroni ai clubului Colectiv au fost ARESTATI

Patronii clublui Colectiv, Costin Mincu, Alin Anastasescu si Paul Catalin Gancea, care au fost retinuti, luni seara de procurori, au fost adusi de politisti in fata instantei. continuă pe România Liberă

Cei trei actionari ai clubului Colectiv au fost arestati preventiv

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost arestati preventiv, prin decizia Judecatoriei Sectorului 4.

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, arestati preventiv

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, Alin Anastasescu, Paul Gancea si Costin Mincu, au fost arestati preventiv, prin decizia Judecatoriei Sectorului 4, anunta Mediafax. Cei trei actionari ai clubului, unde vineri seara a izbucnit un incendiu ce a dus la pierderea vietii a 32 de oameni si ranirea a aproape 200, fusesera adusi, marti, in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva.

Cei trei patroni ai Clubului Colectiv, retinuti. Bilantul mortilor a ajuns la 32: La Spitalul Sf. Pantelimon si-a dat ultima suflare o tanara de 28 de ani

Toti cei trei patroni ai Clubului Colectiv, in care a avut loc incendiul in care si-au pierdut viata 31 de tineri, au fost retinuti aseara, urmand ca astazi sa fie dusi in fata magistratilor cu propunere de arestare. Tragedia produsa vineri noapte a mai facut o victima, pe lista decedatilor adaugandu-se si tanarul neidentificat de la Spitalul de Arsi.

Toti cei trei actionari au clubului Colectiv au fost retinuti

Toti cei trei actionari ai clubului Colectiv, in care a avut loc un incendiu in care si-au pierdut viata 31 de oameni, au fost retinuti. Alin Anastasescu, Catalin Gancea si Costin Mincu sunt acuzati de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, potrivit unui comunicat al Parchetului General.

Cei trei patroni ai clubului Colectiv, adusi la instanta

Patronii clublui Colectiv, Costin Mincu, Alin Anastasescu si Paul Catalin Gancea, care au fost retinuti, luni seara de procurori, au fost adusi de politisti in fata instantei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )